Senest i 3-1-seieren over Tottenham på søndag havnet United under etter scoring av Heung-min Son fem minutter før pause.

Tre scoringer i andre omgang sørget imidlertid for nok en snuoperasjon for Ole Gunnar Solskjærs menn.

- De er nødt til å løse det

Og en som virkelig lot seg imponere over Uniteds prestasjoner etter hvilen var Gary Neville.

- Først skjedde det ingenting, og så ut fra ingenting ble det liv i kampen. United-forestillingen i andreomgang var utrolig. Spurs var bare ikke i stand til å holde følge, sier Neville i The Gary Neville Podcast.

Les også: Crouch advarer Kane: - Han kommer ikke til å la seg rikke

- De kom ut i andreomgang og var et helt nytt lag som hadde hastverk. Noe fikk gnisten i dem og plutselig våknet de opp, fortsetter han.

Så langt denne sesongen har United tatt utrolige 28 poeng etter å ha havnet under. Neville mener imidlertid at de ikke vil klare fortsette med det i fremtiden, og spesielt når tribunene åpnes opp for supportere igjen.

- De kan ikke fortsette å gjøre det, fordi når fans er på stadion, hvis lag som Spurs kommer foran med fansen bak ryggen, så vil ikke de få lov til å være så uinteresserte som de var i andre omgang, advarer han.

- Jeg mener at de er nødt til å løse det, sier Neville.

Hyller Cavani

I seieren over Tottenham ble Edinson Cavani den store helten da han stupheadet inn ledermålet elleve minutter før slutt.

Uruguayeneren kobles vekk fra United, men Neville hyller uansett hans bidrag i klubben og håper han blir værende i klubben.

- Tottenham hadde et innkast med to minutter igjen, og Cavani løp imellom stopperne for å prøve å stoppe ballen fra å bli kastet inn, og så instruerer han Greenwood hvor han burde være. Da tenkte jeg «Greenwood trenger et år til med Cavani ved siden av seg.»

Les også: Ferdinand med spissråd til Solskjær: - Et godt alternativ til Haaland og Kane

- Det inspirerte oss som unge spillere da du så store spillere som Bryan Robson, Steve Bruce, Eric Cantona og Mark Hughes. Og man ser de beste spillerne i verden, eller de som har vært de beste i verden som Cavani, jobbe som det i det 94. minutt, fortsetter Neville.