Saken oppdateres!

Premier League-oppgjøret mellom Manchester United og Liverpool er utsatt etter voldsomme demonstrasjoner på Old Trafford.

En stor gruppe med Manchester United-fans har demonstrert i flere timer og de krever at Glazer-familien skal trekke seg fra klubben.

Tidligere Manchester United-spiller og nå fotballekspert, Gary Neville, uttalte seg om eierne til Manchester United under de store demonstrasjonene i dag, og la ikke skjul på at det eneste riktige for Glazer-familien er å selge klubben.

Demonstrantene skapte kaos i Manchester:

- Tiden deres er over

Han mener demonstrasjonene er et tydelig tegn på at fansen har fått nok.

- Glazer-familien sliter med å oppfylle de økonomiske kravene i denne klubben, og fansen sier at tiden deres er over. Min oppfatning er ganske enkelt at de kommer til å tjene en formue hvis de selger klubben, og hvis de legger klubben ut for salg nå, tror jeg tidspunktet ville vært riktig, og det ville vært den hederlige tingen å gjøre, sier han til Sky Sports, og la til:

- Det er enorm misnøye, ikke bare blant Manchester United-fans, men også for fotballfans i hele landet, og jeg tror de bare sier at nok er nok, fastslår han.

Også Roy Keane delte sine meninger om demonstrasjonene.

- Det har nådd et vippepunkt for Manchester United-fansen. De har fått nok. United-fansen er en av de beste i verden. Vi har sett i dag at de tenker at nok er nok med dette eierskapet, sier han til Sky Sports.

- I kulissene er det råttent

Gary Neville mener Manchester United har endret seg drastisk siden Glazer-familien tok over i 2004.

- Hvis man ser på klubben som de kjøpte i 2004, da hadde de det beste stadionet i landet, en av de beste i Europa, de hadde det beste treningsfeltet, og sannsynligvis et av de beste i Europa, sier han.

- De hadde et lag som kom jevnlig til Champions League-kvartfinaler, semifinaler og finaler regelmessig, og vant ligaen nesten hver sesong.

Nå er situasjonen en helt annen, mener Neville.

- Hvis du ser på klubben nå vet jeg at dette stadionet ser bra ut, men hvis du går bak kulissene er det rust og råttent. Hvis du ser på treningsfeltet er det sannsynligvis ikke engang blant de fem beste i landet. De har ikke kommet til en Champions League-semifinale på 10 år.

Slakter Super League-planene

Manchester United var en av klubbene som var med å danne den mye omtalte Super League for et par uker siden. Etter massive protester fra fansen trakk United seg fra turneringen, i likhet med de andre engelske klubbene.

Gary Neville mener Super League-planene er det som har fått begeret til å renne over for United-fansen.

- Vi kan ikke glemme hva de gjorde for to uker siden, noe som var veldig farlig for engelsk fotball. De prøvde å bryte ut og lage en lukket liga som ville vært krise for de andre klubbene i dette landet, sier Neville, og følger opp:

- De prøvde å skape en hungersnød for to uker siden i engelsk fotball, i nederlandsk fotball, i fransk fotball... over hele Europa. Disse 15 klubbene ville ha gått bort fra Europa med alle pengene og ødelagt pyramiden med nedrykk og opprykk. Det var utilgivelig det de gjorde.