Manchester United og Ole Gunnar Solskjær gikk på en smell mot Liverpool torsdag. Rivalene slo United 4-2 på Old Trafford, og Solskjærs menn gikk dermed på sitt andre tap på rad på hjemmebane.

Tapet mot Liverpool har imidlertid lite å si for United, med tanke på at de allerede er sikret å komme topp fire i Premier League, og dermed er kvalifisert for neste sesongs Champions League.

Men Solskjærs menn har fortsatt en svært viktig kamp igjen denne sesongen - finalen av Europa League, hvor de møter Villarreal.

Les også: Yorke stusser over ny Cavani-kontrakt: - Blir sannsynligvis en snublestein

Manchester United-legende og fotballekspert Gary Neville mener Ole Gunnar Solskjær har et problem han må fikse innen den viktige kampen skal spilles.

- Det er noe som må fikses

Etter kampen mot Liverpool adresserte Neville nemlig et problem knyttet til Paul Pogba. Franskmannen har ved flere anledninger denne sesongen blitt brukt som venstrekant, noe Neville mener ødelegger balansen i United-laget.

- Et av problemene Manchester United har, er at når de bruker Paul Pogba til venstre på midtbanen betyr det at Marcus Rashford må gå over til høyre, og balansen i laget blir ødelagt, sier Neville ifølge The Independent.

Det er et problem den tidligere Manchester United-spilleren mener Solskjær er nødt til å gjøre noe med.

- Vi har sett det for mange ganger nå. Det er noe som må fikses, er hans klare beskjed til Solskjær.

Les også: Cavanis kraftige oppgjør: - Fotballen lider av dette

Paul Pogba har mesteparten av tiden i Manchester United blitt brukt sentralt på midtbanen. Om det er den riktige posisjonen for franskmannen må Solskjær finne ut av, mener Neville.

- Ole Gunnar Solskjær må finne ut om Paul Pogba kan spille sentralt på midtbanen eller ikke i de store kampene.

- Hvis han ikke kan spille der endres hele balansen til laget når han spiller på venstresiden og Rashford må spille til høyre. Det er åpenbart at hele laget er bedre med Rashford på venstrekanten. Manchester United trenger et alternativ på høyresiden, mener Neville.

Les også: Ekspert slakter United-stjerner: - Kommer aldri til å vinne et trofé med dem på banen

- Savnet er åpenbart

En spiller United manglet i tapet mot Liverpool var forsvarssjef Harry Maguire. Midtstopperen kom til United med en høy prislapp, og har ved flere anledninger vært utsatt for kritikk.

Gary Neville mener imidlertid at Maguire åpenbart er en av klubbens viktigste spillere.

- Savnet av Harry Maguire i forsvaret er åpenbart, det kan alle se. Folk stiller spørsmål om hvor god Maguire er, men man ser det først når han ikke spiller.

Les også: Ferguson kritisk til Super League-planene

Neste kamp for Manchester United er hjemme mot Fulham på tirsdag. Europa League-finalen mot Villarreal spilles 26. mai.