Etter at en drøy tredjedel av Premier League-sesongen er ferdigspilt ligger Ole Gunnar Solskjærs Manchester United på niendeplass, ni poeng bak Chelsea på fjerdeplass.

Helgen bød på en ny nedtur da United ga fra seg 3-2-ledelsen mot Sheffield United på overtid, etter først å ha hentet opp vertenes 2-0-ledelse.

- Noen har ingen fremtid i klubben

I forbindelse med Sky Sports' Premier League-sending mandag kveld, kom Gary Neville med noen klare råd til sin tidligere lagkamerat i Manchester United.

Neville mener Solskjær må beskytte seg selv og jobben sin ved å bruke penger på nye spillere når overgangsvinduet åpner i januar.

- Da jeg slo gjennom på førstelaget, hadde jeg folk rundt meg som satte standarden. Juan Mata er på benken, Pogba er skadet, Matic ser etter en vei ut, og Ashley Young var på benken i går, sa Neville innledningsvis.

- De erfarne spillerne i laget er litt i ingenmannsland for øyeblikket. Noen av dem har ingen framtid i klubben, og noen av dem er skadet. Så egentlig er det mange unge spillere alene på banen.

- Må bruke penger i januar

Neville frykter at neste United-manager er den som kommer til å tjene på Solskjærs ungdomslinje.

- Solskjær må bruke klubbens penger i januar, for sin egen del. Han må bruke penger på to eller tre erfarne spillere. Han må kreve det.

- Han kommer ikke til å være der for å høste fruktene av arbeidet han har lagt ned, grunnlaget han legger. Det er mange gode, unge spillere på banen. Det liker jeg å se, men med mindre de får de rette spillerne rundt seg fort, kommer de ikke til å se hvor lista skal ligge, og de vil heller ikke modne.

Neste oppgave for Manchester United er bortemøtet med Astana i Europa League torsdag klokken16.50. Søndag kommer Aston Villa på besøk til Old Trafford.