Kane ble som kjent værende i Tottenham, til tross for en sterk kobling til Manchester City gjennom sommerens overgangsvindu.

Etter at Manchester City gikk målløse av banen hjemme mot Southampton, mens Harry Kane og Tottenham gikk på en smell mot Chelsea i helgen ble det igjen snakk om hva som kunne ha vært.

Les også: United-stopper tar oppgjør med kritikerne

- Han så fortvilet ut

I sin Sky Sports-podkast sier Gary Neville at han mener å kunne se en viss resignasjon i Harry Kanes oppførsel og kroppsspråk underveis i 0-3-nederlaget.

- Alarmbjellene ringer og nå kommer ytterligere spørsmål etter at han så fortvilet ut mot slutten. Han har vært i denne situasjonen mange ganger mot gode lag som Tottenham-spiller. «Her er jeg igjen. Jeg kommer ikke til å kjempe om titler nå heller, og vi kommer heller ikke til å klare en plass blant de fire beste», tenker han nok, sier Neville.

Les også: Nettavisen har skaffet rettighetene til Ligue 1

Den tidligere Manchester United-spilleren mener situasjonen som nå har utviklet seg er vanskelig både for Kane og de rundt ham i klubben.

- Han ville kjempe om titler

Ikke siden 2015-2016 har Spurs-spissen gått målløs av banen i sine fire første Premier League-kamper.

- Han ville kjempe om titler, og det kommer dette Chelsea-laget til å gjøre. Kane fortalte i sommer at han ville dra, men Daniel Levy og Tottenham valgte å beholde ham, noe som er deres rett, siden han er under kontrakt.

- Det er ikke lett når en spiller vil dra, og klubben og alle i garderoben vet det. Mot Crystal Palace spilte han sine første 90 minutter uten å ha en ballberøring innenfor motstanderens sekstenmeter, sier en bekymret Neville.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

Keane etterlyser engasjement

Tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane er heller ikke imponert over det han så. Han etterlyser et større engasjement hos Tottenham-kapteinen.

- Gi dem inn og skrik til folk. Jeg ser aldri at han sier ifra til noen. Det er litt dagen derpå fortsatt etter sommeren, og det bekymrer meg litt, sier Keane til Sky Sports.

I samme studio mener tidligere Liverpool-spiller- og trener Graeme Souness at manager Nuno Espirito Santo må sørge for at Kane er inne i boksen når det skjer noe.

- Når midtbanespillere blir eldre vil de ikke være i jungelen. Når angrepsspillere blir eldre kommer de dypere for å få ballen. Sånn jeg ser det, trenger han noen som forteller ham at han er spiss og at han skal høyere i banen. Om denne klubben har en god eller veldig vanskelig sesong avhenger av om Harry Kane scorer igjen eller ikke, sier Souness.

Tottenham møter Wolves i ligacupen onsdag, før det, er duket for London-derby mot Arsenal søndag.