RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Neville raser mot forbundet

Foto: SCANPIX/REUTERS/Paul Sanders
Sist oppdatert:
Gary Neville er rasende på det engelske fotballforbundet etter at Wayne Rooney ble tiltalt for voldelig oppførsel.

Rooney ble tiltalt for voldelig oppførsel etter at han dyttet Boltons Tal Ben Haim under en kamp andre juledag. 19-åringen vil trolig godta straffen for å kunne sone den tre kamper lange karantene mens Manchester United har et noenlunde enkelt kampprogram.

- Jeg hørte ordet «voldelig» bli brukt i forbindelse med det som skjedde med Wayne. At Wayne Rooney blir tiltalt for voldelig oppførsel er rett og slett latterlig, raser Gary Neville.

Han mener at forbundets behandling av Manchester United er årsaken til at mange av United-fansen ikke lenger støtter landslaget.

- De siste seks-sju årene har det vært noen uheldige erfaringer for United-spillerne, og United-fansen mener at de lider urettmessig og at klubbens hensyn ikke blir ivaretatt av forbundet, sier Neville til The Sun.

Også Tal Ben Haim ble tiltalt av forbundet. Bolton-forsvareren er anklaget for usømmelig opptreden, fordi han overspilte da Rooney skjøv ham i ansiktet.

Rooney har frist fram til i kveld med å anke suspensjonen, men vil neppe gjøre det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere