Etter to strake tap i Premier League mot titteljagende Arsenal og Manchester City slo Tottenham tilbake mandag kveld da de vant borte mot Fulham.

Flere har reagert på det Antonio Conte og Tottenham har levert denne sesongen, spesielt med tanke på hvor mange mål laget har sluppet inn sammenlignet med tidligere lag Conte har ledet.

Det har vært spekulert i engelske medier om at Conte vil forlate jobben til sommeren, ettersom kontrakten går ut etter inneværende sesong.

Manchester United-legende Gary Neville forstår seg ikke på kritikken av Tottenham og Conte. Sky Sports-eksperten mener klubben er heldige som har trenerprofilen og reagerer på spekulasjonene om at han ikke er støttet av klubben.

– De er i Champions League, de har den mest spektakulære stadion i europeisk fotball, og han har fått 200 millioner pund i to overgangsvinduer, så ideen om at Spurs ikke har støttet ham er feil, det er en myte, mener han.

– Må se mulighetene

Tottenham henger fortsatt med i FA-cupen og møter Preston til helgen. I tillegg har de to viktige kamper i Champions League i vente, der fjorårets italienske seriemester AC Milan venter.

I Premier League henger Tottenham et stykke bak tittelkampen, men de er med i kampen om en plass blant de fire beste.

– Jeg synes Tottenham er veldig heldige som har Antonio Conte. Han fikk dem inn i Champions League forrige sesong, han har gjort jobben de ønsket, de er bare noen få poeng unna topp fire.

Peiling på fotball? Her kan du teste deg:

– Jeg vil si at de er i rute. De må se hvilken mulighet de har til å få en flott sesong, mener den tidligere forsvarsspilleren.

– Bør forlenge

Neville er ikke i tvil om at Conte er riktig mann til å lede Tottenham, også etter denne sesongen. Det har blitt rapportert om uenigheter mellom Conte og styreleder Daniel Levy, men Neville mener de må unngå unødvendig konfrontasjon.

– Jeg synes begge to burde gå og ta hverandre i hånden i morgen, og signere en to-tre års avtale.

En annen som kan komme til å forlenge sin kontrakt med Tottenham er superstjernen Harry Kane. Spissen blir stadig koblet til andre storklubber, men ifølge The Athletic er Kane åpen for å forlenge med Spurs.