I mandagens Premier League-møte mellom Everton og Arsenal måtte Pierre-Emerick Aubameyang se de første 85 minuttene fra benken, før han ble byttet inn og ikke forhindre Demarai Gray fra å sikre Everton seieren to minutter på overtid.

Rett før dommeren blåste av fikk gaboneseren selv en stor mulighet til å utligne, men avslutningen gikk langt utenfor.

Les også: Dortmund-stjerne bøtelagt etter Viaplay-intervju

Neville - Vil skape problemer

Etter kampen beskriver Sky Sports-ekspert Gary Neville forholdet mellom Arsenal-kapteinen og manager Mikel Arteta på nåværende tidspunkt som kleint.

- Jeg tror det vil bli et problem med Aubameyang etter dette. Jeg tror ikke han liker at Nketiah kommer inn eller å være en som kommer inn mot slutten, sier den tidligere Manchester United-spilleren.

- Det er alltid et eller annet mellom Arteta og Aubameyang. Jeg vet han er kapteinen, men han skuffer ham og det føles som at noe er litt kleint, fortsetter han.

Les også: The Athletic: Seks Tottenham-spillere har testet positivt

Neville tror både Arteta og Aubameyang nå kan se for et klubbytte for sistnevnte.

- Det kommer til å skape problemer og jeg tipper at hvis de kan få litt penger for ham og få inn noe annet, så ville de gjort det. Og jeg tipper hvis Aubameyang får muligheten, så vil han også dra, fordi det kan bli litt syrlig.

Ødegaard: - Vi spiller ikke særlig bra

En som derimot startet mot Everton var Martin Ødegaard. Nordmannen takket for tilliten med sin andre scoring på to kamper, men nok en gang måtte han og The Gunners reise tomhendte hjem.

Etter kampen innrømmet Ødegaard at tapet var tungt å svelge. Samtidig kritiserte han eget lags prestasjoner i kampen som helhet.

- Jeg mener vi ikke er på nivået vi trenger å ligge på i dag. Helt fra starten av så spiller vi ikke særlig bra. Vi hadde noen korte stunder i kampen som var gode, men ja, vi må gjøre ting veldig mye bedre. De gir oss så mye plass. Så hvis vi hadde brukt ballen bedre, mener jeg vi hadde hatt så mye mer rom å spille i, sa Ødegaard til Sky Sports etter kampen.

Neste mulighet for Ødegaard, Aubameyang og resten av Arsenal-laget til å slå tilbake er på lørdag når Southampton kommer på besøk.