Fredag kom sjokknyheten om at Manchester United er enig med Juventus om en overgang for Cristiano Ronaldo. Overgangen har naturligvis fått stor oppmerksomhet og vært det store samtaleemnet blant ekspertene i engelsk media.

Manchester United-legende og fotballekspert Gary Neville fikk før søndagens Manchester United-kamp spørsmål om han var imponert over at klubbens eiere, Glazer-familien, hadde landet Ronaldo-overgangen.

Les også: Paul Merson tror ikke Cristiano Ronaldo holder til seriegull: - Hvorfor ikke Harry Kane?

- Får folk til å holde kjeft

Den tidligere høyrebacken ga absolutt ikke inntrykk av å være imponert over de kontroversielle eierne, som har fått mye kritikk etter Super League-sagaen i mai.

- Glazer-familien har gjort det de vanligvis gjør når de blir satt under press. De signerer to eller tre spillere, og det får egentlig folk til å holde kjeft. Jeg mener klubben er i dypt forankrede problemer, sa en tydelig Neville til Sky Sports, ifølge Daily Mail.

Han tror Glazer-familien også hentet Ronaldo fordi de ikke ville han skulle gå til byrival Manchester City.

- De kunne ikke la Ronaldo gå til Manchester City. De har gjort det samme tidligere med en type som Sanchez da han var på vei til Manchester City og de hoppet inn, sa Neville.

- De måtte gå inn på dette tidspunktet, om de ville eller ikke er en annen sak. Ingen Manchester United-fan kan klage med de tre spillerne inn i sommer, tilføyde han.

Les også: Kommer med flere detaljer. Slik tok Solskjær grep for å kapre Ronaldo

Tror ikke Ronaldo-overgang er nok til gull

Neville svarte også på hvordan han tror Ronaldo-overgangen vil påvirke Manchester United denne sesongen.

I motsetning til mange som mener United nå kan gå hen og vinne Premier League etter Ronaldo kommer inn dørene på Old Trafford, har ikke Neville troa på det.

- Jeg spådde på mandag at det vil bli Manchester City, Chelsea og så Manchester United, og jeg kommer ikke til å endre det fordi jeg tror ikke Ronaldo-signeringen gjør dem til et bedre lag enn Chelsea, som vant Champions League forrige sesong, og Manchester City, som var 20 poeng foran, sa han.

Han tilføyde:

- Det vil gjøre at de kommer nærmere tittelen. Men tror jeg de vil vinne tittelen på dette tidspunktet? Nei, det gjør jeg ikke. Men jeg har mer troa på at Manchester United kan utfordre om tittelen nå enn jeg hadde for kanskje fem eller seks dager siden.

Les også: Slik kan Ronaldo få tilbake det ikoniske draktnummeret: - Har aldri skjedd før

- Elektrisk

Men selv om Neville ikke tror at Ronaldo-signeringen er nok til at Manchester United kan vinne Premier League, tror han portugiseren vil ha en god påvirkning på de yngre spillerne i klubben.

- Ronaldo gir deg en garanti for mål og han kommer til å gjøre hele plassen elektrisk de neste månedene. Standarden han kommer til å sette i garderoben, måten han kommer til å påvirke de unge spillerne... det er noe yngre spillere som trenger noen virkelig gode standarder, sa han.

Neville påpekte også at Ronaldo er en helt annen spiller nå enn da han sist var i klubben for over tolv år siden.

- Han er ikke den spilleren han var. Han var en dynamisk, løpende spiller for tolv år siden. Han kommer nå til å være en boksspiller, han kommer til å gjøre strålende bevegelser i og rundt feltet for å score mål. Men det er nok av folk som kan løpe for han slik at han kan stå der oppe og gjøre det han gjør best i denne perioden av karrieren, avsluttet han.