Den tidligere Manchester United-backen innrømmer at han stusset da han første gang hørte at klubben jaktet Cavani før denne sesongen.

Neville er klar på at han var skeptisk til at United signerte den da 33 år gamle spissen, men er i dag tydelig på at han har latt seg overbevise av uruguayanerens prestasjoner i United-trøya.

- Jeg synes han har vært en sensasjon på alle mulige måter, sier Neville hos Sky Sports.

Cavani signerte mandag en ny kontrakt med Manchester United og fotballeksperten tror spissens kontraktforlengelse nå vil få konsekvenser for Manchester Uniteds spillerjakt i sommer.

Neville tror nemlig klubben ikke kommer til å jakte en ny spiss når overgangsvinduet igjen åpner. Det til tross for at de blir koblet til både Harry Kane og Erling Braut Haaland.

- Hvis Manchester United signerer Kane. Vil Cavani da få spille, vil Mason Greenwood få den utviklingen som United ønsker, spør Neville.

Les også: Carragher tar United-supporterne i forsvar: - De har vært misfornøyde lenge

Tror på Sancho-signering

Den tidligere United-spilleren tror Manchester United ønsker å fortsette utviklingen til både Rashford og Greenwood, men at de også vil prøve å hente Jadon Sancho til Old Trafford før neste sesong.

- Nå har jeg ikke lenger de kontaktene på innsiden som jeg pleide å ha, så dette er min antakelse. De har vært desperate etter Jadon Sancho. De ble kritisert for å ikke ha signert ham i fjor sommer, jeg kritiserte dem for det. Men de kan se utrolig smarte ut hvis de klarer å få ham for i nærheten av halv pris i år for å ha ventet i 12 måneder.

- Jeg tror Sancho kommer inn. Jeg tror det er åpenbart at Sancho vil spille på høyresiden, hvor man potensielt har Greenwood som en back-up. På topp så har man Cavani og Greenwood. Og på venstresiden har man Rashford og Martial, sier Neville.

Samtidig tror eksperten at Juan Mata, Daniel James og Jessie Lingard er spillere som vil forlate Old Trafford i sommer.

Les også: Kaotiske scener før storoppgjøret: Sinte United-supportere protesterer mot eierne

United-redaktør tror også på Sancho

Dag Langerød, redaktør for Manchester Uniteds skandinaviske supporterklubb, støtter langt på vei Nevilles spådom.

United-redaktøren mener det gir mening hvis klubben dropper jakten på Haaland eller Kane i denne omgang.

- Problemet med Erling Braut Haaland og Harry Kane, hvis man skal tolke det man leser og hører, er at de blir veldig dyre. Tottenham har ikke lyst til å selge Kane så mye under 150 millioner pund og så har man Erling Braut Haaland som det er grunn til å tro skal ha best betalt lønn hvis han skal til Manchester United. I tillegg skal Dortmund ha mye penger for ham. Hvis man skulle gå for én av dem så vil det svelge hele overgangsbudsjettet, sier Langerød til Nettavisen.

Han mener derfor det virker mer fornuftig av klubben å gå for Sancho.

- Jadon Sancho som kanskje er tilgjengelig for 75-90 millioner pund et mer naturlig valg, sier Langerød.

Les også: Avram Glazer ble stoppet på gata av TV-team. Nektet å svare United-fansen

Redaktøren tror nemlig det kan gi rom for at klubben også kan hente spillere i andre posisjoner.

- Hvis man får ham for den prisen så kan Manchester United faktisk være i en posisjon der de starter neste sesong med Jadons Sancho og en ny stopper eller og for eksempel en spiller som Declan Rice. Det kan bety at man klarer å få to nye mann inn hvis man går den veien der, sier Langerød.

Og han er ikke i tvil om at United har behovet for en spiller som Sancho.

- Med Sancho så styrker man en høyreside med en ekstremt kreativ kantspiller. Det har lenge vært et hull der for United. Jeg tror ikke vi har hatt en ordentlig kantspiller siden jeg begynte i den jobben her i 2011. Det nærmeste må være Antonio Valencia og det sier litt om hullet som er der, sier Langerød.

Senest denne uken meldte tyske Bild at Manchester United prøver å signere Sancho i det kommende overgangsvinduet og at klubben angivelig håper å få på plass en avtale allerede før EM.