Gå til sidens hovedinnhold

Nevland bidro til seier

Erik Nevland scoret Fulhams første mål i seieren over Blackburn.

FULHAM - BLACKBURN 3-0 / HULL - EVERTON 3-2: Morten Gamst Pedersen satt på Blackburns innbytterbenk og så at Fulham spaserte fram til seier i den ene av onsdagens to kamper i Premier League.

Erik Nevland og Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham, mens Gamst Pedersen ble værende på benken.

Nevland ga londonlaget ledelsen like før pause. Etter et veggspill med Damien Duff satte nordmannen ballen forbi Paul Robinson til 1-0. Det var strengt tatt ikke helt rettferdig, ettersom Blackburn hadde styrt hele kampen fram til dette.

To mål av Dempsey
Midtveis i andre omgang økte Clint Dempsey til 2-0, og nok en gang var Duff involvert. Den irske lynvingen skar inn fra høyre og forsøkte seg med et skudd, som gikk via en motspiller og landet hos Dempsey. Amerikaneren fikk en enkel jobb med å score fra fem meters hold.

Dempsey punkterte kampen fullstendig da han like før slutt konverterte et innlegg fra Simon Davies til Fulhams tredje mål for kvelden.

Fulham klatret opp til en tiendeplass i Premier League og har nå 18 poeng, mens Blackburn ble værende på 16 og falt ned til tolvteplass.

Viktig Hull-seier
Ett poeng bak Blackburn befinner både Hull og Everton seg, etter at Hull onsdag vant 3-2 mot nettopp Everton hjemme på KC Stadium.

Kamil Zayatte holdt på å ødelegge for den viktige Hull-seieren, ettersom han først scoret selvmål og deretter lagde et straffespark som Louis Saha scoret på.

Heldigvis for franskmannen holdt målene til Stephen Hunt, Andy Dawson og Dean Marney til seier for hjemmelaget og deres hardt pressede manager Phil Brown.

Kommentarer til denne saken