RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Foto: Åge Pedersen / SCANPIX

Nevland forbannet etter skade

Erik Nevland var rasende etter at han måtte gå av banen med skade i torsdagens kamp i Rogalandscupen. -Dette var en høy pris å betale for å spille i denne dritt-cupen, sier han til Rogalands Avis.

Viking spilte semifinale i Rogalandscupen mot 3. divisjonslaget Randaberg torsdag og hadde få problemer med å vinne 8-2 etter at Randaberg hadde scoret på to handicapstraffer før kampen startet.

Skåret i gleden var at Erik Nevland måtte forlate banen med en kneskade. Han ble taklet i standfoten da han la an til skudd av Randabergs Ørjan Hult og hinket av banen. Nå vil vikingspissen flytte turneringen.

- Det har lett for å bli hett når det står om finaleplass. Vi skulle heller ha spilt denne turneringen på vinterstid. Nå er risikoen for stor, sier han til Rogalands Avis.

Ingen støtte fra treneren

Men får ikke støtte fra trener Kjell Inge Olsen.

- Jeg syns det blir litt feil fokus. Dessuten er jeg optimistisk av natur. Jeg tror det går bra med Nevland til jeg får beskjed om noe annet, sier Olsen.

Trolig er Nevland klar til neste helgs tippeligaoppgjør mot Bodø/Glimt.

Det mest positive for Viking var at Jørgen Tengesdal og André Schei Lindbæk var tilbake etter skade og scoret henholdsvis tre og to mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere