RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nevland gjør comeback

Sist oppdatert:
Etter fire uker på sidelinjen gjør Erik Nevland comeback for Groningen mot Fiorentina torsdag.

29-åringen har vært ute med en kneskade, men kastes nå ut i det på grunn av nederlendernes prekære skadesituasjon. Storkjøpet Marcus Berg er skadet. Det er også usikkert om Koen Van de Laak blir klar. Den unge sloveneren Tim Matavz er ikke spilleberettiget i Uefa-cupen.

- Vi har bare noen unggutter igjen, så jeg regner med at jeg spiller. Sannsynligheten er stor, sier Nevland til Nettavisen.

- Må man så man
Det er langtifra ønskesituasjonen hans. Spissen har nemlig kun trent sammen med lagkameratene et par ganger etter skaden sin.

- Man blir kastet ut i det, men må du så må du. Sånn er profesjonell fotball.

- Engstelig for å slå opp skaden?

- Nei. Kneet er for så vidt ok. Det er ikke noe problemer med leddbåndene. Det som kan skje, er at jeg får en reaksjon etter kampen. Jeg får håpe det ikke skjer, men skjer det så skjer det, sier han.

- Har slått ut større lag før
Groningen møter Serie A-laget Fiorentina i 1. runde. Vinneren belønnes med en plass i gruppespillet i Uefa-cupen, og der har Nevland lyst til å være med.

- Selv om vi har noen skader, så har vi et håp. Fiorentina er nok favoritter, men jeg har vært med på å slå ut større lag før, så det er absolutt mulig å slå dem, sier han.

Comebacket betyr også at han er tilgjengelig for Åge Hareide dersom landslagssjefen ønsker ham i sin neste tropp som møter Bosnia borte midt i oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere