RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nevland vurderer Groningen

Sist oppdatert:
Den nederlandske toppserieklubben FC Groningen ønsker å hente Vikings Erik Nevland - og spissen selv sier han vurderer klubbskifte.

Ifølge Rogalands Avis er FC Groningen villige til å betale Erik Nevland en årslønn på to millioner kroner.

Groningen skal ha vært interessert i lang tid, og trener Ron Jans har fått tilsendt video av Nevlands to praktmål mot Brann 21. juni. Nevlands kontrakt med Viking går ut etter sesongen.

- Jeg kan bekrefte at Groningen er interessert, og det er jo et tilbud jeg vurderer. Men jeg kan foreløpig ikke si når jeg eventuelt tar en beslutning på hvor jeg skal spille neste sesong, fastslår Erik Nevland overfor TV 2 Nettavisen.

Velger Viking fremfor VIF
Også Vålerenga er interessert i å sikre seg Erik Nevlands tjenester neste sesong. Men 26-åringen selv understreker overfor TV 2 Nettavisen at Viking er førstevalget i Norge.

- Jeg har fått tilbud fra Viking, og står valget mellom Vålerenga og Viking, blir det helt klart Viking, konstaterer Viking-spissen.

Ser fremover
Med den meritterte treneren Roy Hodgson på plass i Stavanger, ser Erik Nevland frem til å hjelpe Viking oppover på tabellen i høstsesongen.

- Det ser veldig bra ut med Roy, og stemningen er bra i troppen. Vi skal reise oss nå, sier Nevland.

Han mener spekulasjonene rundt sin egen fotballfremtid ikke hvirker forstyrrende på sitt spill i Viking-trøye.

- Jeg har vært i fotballmanesjen i lang tid, og takler fint dette. Det er en del av gamet med alle disse spekulasjonene, påpeker Vikings toppscorer de siste to sesongene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere