RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

New Jersey Devils klar for NHL-semifinale

Foto: Afp
Sist oppdatert:
Martin Brodeur ble den store helten.

Anført av keeperen Martin Brodeur er New Jersey Devils i NHL-semifinale for første gang siden 2003. Med 3-1-seier natt til onsdag vant Devils 4-1 i kamper mot Philadelphia Flyers.

Brodeur vartet opp med 27 redninger. Han var sentral også i 2003. Den gangen tok Devils sin hittil siste Stanley Cup-triumf. Bare 11 mål orket Flyers i løpet av fem kamper mot Devils. Det forteller mye om den defensive tryggheten hos New Jersey.

- Brodeur spilte stort også i kveld. Når vi roter, er han alltid klar til å redde oss. Vi må også gi mye av æren til våre forsvarsspillere, sa Devils' Zach Parise.

For fjerde kamp på rad tok Philadelphia ledelsen bare for å rote den vekk. Maxime Talbot ga Flyers ledelsen i åpningsperioden, men Bryce Salvador og David Clarkson snudde kampen i midtperioden. Ilja Kovaltsjuk satte inn kveldens siste mål. I conferencefinalen skal laget møte enten New York Rangers eller Washington Capitals.

- Vi får se hvem som vinner den (duellen), men jeg klarer knapt vente på å komme i gang med conferencefinalen, sa Kovaltsjuk.

Philadelphia skapte noen brukbare muligheter til å komme tilbake i kampen, men uten sin beste målscorer, den utestengte Claude Giroux så ble det tungt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere