RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

New York digger Zuccarello

Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)
- Han er veldig populær blant newyorkere.

NEW YORK (Nettavisen): Det er like før stengetid inne hos Gerry Cosby & co. Butikken, som ligger et steinkast unna Madison Square Garden, spesialiserer seg på draktsalg, selvsagt med hovedfokus på to av byens egne lag – New York Rangers (NHL) og New York Knicks (NBA).

Mats Zuccarello er blitt en av Cosbys største inntektskilder.

- Han er blant våre tre bestselgere denne sesongen, forteller Nick (25), en av butikkens ansatte, til Nettavisen.

- Han har vært en av deres beste spillere hele sesongen, så det har definitivt innvirket på salget. Det er en stor forskjell fra i fjor.

Osloguttens sportslige suksess for New York Rangers har ført til en ekstra «buzz» de siste par ukene. Det overrasker nok ikke dem som har vært på kamp i Madison Square Garden eller sett Rangers på Viasat, og hørt fansen rope ut «Zuuu» i begeistring.

Butikken får ofte besøk av nordmenn som vil ha en Zuccarello-drakt. Nick forteller at én nordmann ble så irritert over å se den svenske landslagsdrakten henge over inngangsdøren at han kom tilbake med en norsk landslagsdrakt. Nå henger også den over inngangsdøren.

- Han har mange fans hjemme i Norge, men han er veldig populær blant newyorkere også. De liker at han er en liten, men tøff spillertype. Han jobber alltid hardt og du kan se at han er en arbeiderklasse-type, forklarer Nick.

- Er han mer populær blant enkelte kundetyper enn andre, for eksempel mest hos kvinner eller menn?

- Nei, jeg vil si at det er en god miks. Vi har flest kvinnelige fans når det gjelder Henrik Lundqvist, men når det gjelder Zuccarello er det nok 50/50. Det er mange kvinner som digger Zuccarello, men det er generelt mange newyorkere som gjør det.

Nettavisen besøkte også den offisielle NHL-butikken, som ligger på hjørnet av 47th street og 6th Avenue, men der har ikke personalet lov til å uttale seg til media om hvilke spillere som selger best. Det ryktes likevel at Zuccarello-drakter også der er svært etterspurt.

Selv blir Mats Zuccarello nærmest brydd når Nettavisen forteller om populariteten hans.

- Det er hyggelig, det. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det er ålreit, sier Zuccarello til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere