RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Newcastle holder nullen

(Foto: AP / Scanpix)
Sist oppdatert:
Newcastle holdt igjen nullen i Premier League, noe Graeme Souness' menn har gjort i fire av de seks siste kampene.

Newcastle - Birmingham 1-0:

Emre Belozoglus langskudd i det 78. minutt viste seg å være nok til å sikre formlaget Magpies tre poeng hjemme mot Birmingham.

Manager Graeme Souness følte imidlertid at laget hans ikke spilte god nok fotball i hjemmekampen, og krediterte publikummet for deres tålmodighet.

- Det var en vanskelig kamp for oss, sa han til Sky Sports News. Og forklarte at Steve Bruce og Birminghams strategi var å frustrere hjemmelaget med en overfylt midtbane.

- Vi spilte nydelig fotball i massevis forrige helg borte mot West Brom, men ikke denne helgen. På den annen side er dette kamper vi må vinne, og det gjorde vi.

Tyrkeren Emre ble altså matchvinner for Souness' meget solide mannskap på papiret. Langskuddet til den lille tyrkeren gikk via en Birmingham-forsvarer og inn bak en fortumlet Maik Taylor i Birmingham-målet.

- Jeg har noen spesielle spillere, og det kreves bare en til å skyte et frispark i mål eller gjøre noe særegent for å få et mål, og det var akkurat det som skjedde i dag, sa Newcastle-manageren.

- Dette var den sjette kampen hvor vi holdt buret rent, noe vår keeper Shay Given naturligvis er spesielt fornøyd med. Vi forsvarer oss godt, men det Newcastle-laget dere så i dag er langt fra et ferdig produkt. På de siste sju dagene har dere sett to Newcastle-lag - et lag som spilte fantastisk mot West Bromwich, og et lag som såvidt vant i dag. Likefullt er det seks poeng på to kamper, oppsummerte Graeme Souness.

Birmingham har nå spilt over åtte timer uten å ha scoret et mål i Premier League. Da er det naturligvis kjipt å møte et Newcastle slik de har fremstått de siste kampene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere