RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp / Ina Linn Olsvoll

Newcastle-manager hyller Utøya-offer

Sist oppdatert:
Alan Pardew mottok beskjeden om Tore Eikelands død med stor sorg.

Den 21 år gamle AUF-fylkeslederen for Hordaland, Tore Eikeland, mistet livet i Utøya-tragedien.

Eikeland var, i tillegg til å være dypt engasjert i politikk, også en ivrig Newcastle-supporter.

Etter å ha fått overbragt nyheten om Eikelands død, skal Newcastle-manager Alan Pardew ha valgt å hylle den avdøde nordmannen.

- Forferdelig å høre
- Jeg vil, på vegne av alle i Newcastle United si at det var forferdelig å høre om tragedien i Norge, og de mange tapene. Våre tanker går til familiene og vennene til alle ofre, sier Pardew, ifølge chroniclelive.co.uk.

- Spesielt vil jeg sende tanker til Tore Eikeland, som vi vet var en ivrig Newcastle-supporter. Han var også en viktig bidragsyter på Newcastles norske hjemmeside. Derfor vil spillerne, trenerstaben og alle andre i klubben ønsker å kondolere til Eikelands familie og venner som mistet sine kjære den dagen, sier Newcastle-sjefen.

Talentfull politiker
Eikeland ble også hyllet av statsminister Jens Stoltenberg i Oslo domkirke.

- En annen som er borte er Tore Eikeland. Leder av AUF i Hordaland og en av våre aller mest talentfulle ungdomspolitikere.Jeg husker at han fikk hele landsmøtet i Arbeiderpartiet til å juble da han holdt et engasjert innlegg mot EUs postdirektiv, og vant. Nå er han død. Borte for alltid. Det er ikke til å begripe, sa Stoltenberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere