PARIS SAINT-GERMAIN - BAYERN MÜNCHEN 0-1 (PSG VIDERE PÅ BORTEMÅL):

Paris Saint-Germain er videre til semifinale i Champions League etter at Bayern München ble slått på bortemålsregelen i kvartfinalen.

Det franske storlaget la grunnlaget med 3-2-seier i München for en uke siden, og da gjorde det lite at Bayern Münchens Eric Maxim Choupo-Moting scoret kampens eneste mål tirsdag.

- Helt utrolig kvalitet

Smått utrolig var det at PSG-stjernen Neymar ikke tegnet seg på scoringslisten i tirsdagens kamp, for 29-åringen herjet til tider og kom til flere store sjanser, uten å få ballen i mål.

Det norske landslagets assistenttrener Brede Hangeland er likevel imponert over det brasilianeren viste frem.

- For en kamp Neymar har levert her! Helt utrolig kvalitet, men han har ikke scoret mål, sa Hangeland i TV 2s studio.

- Selv om det er 22 verdensstjerner utpå her, er det en spiller som holder et helt eget nivå. Det imponerer meg mest, sa Hangeland etter kampen.

Like imponert var han over kvaliteten og underholdningsverdien i tirsdagens kamp.

- Dette var en utrolig fotballkveld. For en kvalitet, for en underholdning, for en nerve. Livet er bedre for oss som er glad i fotball, konkluderte den tidligere landslagskapteinen etter storkampen.

Tidligere landslagsspiller Jan Åge Fjørtoft var også imponert over Neymars prestasjoner.

- Neymar kan være en filmer og en diva, men han kan også være en verdensklassespiller, skrev Fjørtoft på Twitter underveis i kampen, mens Neymar danset forbi motstpillerne på Parc des Princes.

Neymar herjet, men bommet

Brasilianeren bommet på flere gode scoringsmuligheter før pause i tirsdagens oppgjør på Parc des Princes.

29-åringen kjørte tidvis karusell med Bayern-forsvarerne gang etter gang og traff stolpen ved to anledninger. Det var nemlig kun Bayern-spissen Eric Maxim Choupo-Moting som fikk nettkjenning før pause.

David Alaba fikk først en god mulighet til å sette ballen i mål, men PSG-keeper Keylor Navas vartet opp med en god redning. På returen dukket Choupo-Moting opp og headet inn 0-1.

Scoringen så ut til å gi gjestene selvtillit og før pause var både Alaba og Leroy Sané farlig frempå.

Etter pause vasket PSG fram nok en gigantisk mulighet da Angel Di Maria fintet seg fri med et C-moment kort tid etter at han mottok ballen. Han la ballen foran mål, men Neymar var akkurat for sent ute til å sette ballen i det åpne målet.

Den siste halvtimen var det til tider et stormløp mot PSG-målet, men gjestene klarte ikke å overliste Keylor Navas på nytt, og dermed er Mauricio Pochettinos menn klare for semifinale.

Mostander i semifinalen blir vinneren av kampen mellom Manchester City og Borussia Dortmund. City vant det første oppgjøret 2-1 på hjemmebane.