Neymars far bekrefter at sønnen blir i Barcelona

JUNIOR: Neymars far, Neymar senior, beroliger supporterne om at hans sønn kommer til å skrive under på ny kontrakt.

JUNIOR: Neymars far, Neymar senior, beroliger supporterne om at hans sønn kommer til å skrive under på ny kontrakt. Foto: Manu Fernandez (Ap)

Ber supporterne slappe av.

01.12.15 23:54

Neymar er skikkelig i vinden om dagen. Som toppscorer i den spanske ligaen er han også del av det mange mener tidenes beste angrepstrio der også Lionel Messi og Luis Suárez er med.

Under mandagens La Liga-galla ble 23-åringen stemt frem til den beste spilleren fra Amerika (Nord og Sør) i La Liga-sesongen 2014/2015. På gallaen snakket brasilianeren varmt om sitt forhold til de to andre sør-amerikanerne i angrepstrioen:

- For oss betyr det lite hvem som er første-, andre- eller tredjemann. Det som er viktig for oss er å hjelpe laget vårt og ha det gøy. Messi og Suárez er gode venner som jeg har i fotballen og jeg håper å fortsette å ha det gøy med dem, det eksisterer ikke store egoer mellom oss, fortalte Neymar til den fremmøtte pressen.

Det har den siste tiden blitt knyttet stor skepsis rundt fremtiden til Neymar, der blant andre Manchester United skal ha vært veldig interessert i den unge brasilianeren.

I et intervju med TV-kanalen BeIN Sports, gjengitt av den spanske avisen Sport, er Neymar veldig forsiktig med å si noe for sikkert om hvor fremtiden hans ligger:

- Jeg har fortsatt noen år igjen av kontrakten min, slik må det bli. Faren min ordner alt sammen, jeg vet ingenting, fortalte Neymar til TV-kanalen.

Så hva mener faren til Neymar? Neymar Sr var nemlig også tilstede på La Liga-gallaen og den spanske avisa Mundo Deportivo fikk tak i den som antageligvis har størst innflytelse på fotballens heteste superstjerne:

- Ro dere ned. Det er sikkert at Neymar kommer til å skrive under på en ny kontrakt. Det haster ikke, han har fortsatt tre år igjen av kontrakten, fortalte Neymar Sr til pressen.

Det interessante er likevel at for kort tid siden hintet samme mann til at Neymar kunne være på vei bort fra Spania om ikke den pågående skattesaken mot han og sønnen ble ordnet i nær fremtid.

Det kan se ut til at dette er på vei til å få en lykkelig slutt for alle med hjerte i Barcelona, og at han blir værende på den iberiske halvøy i den nærmeste fremtid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.