RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NFF forlenger kontrakten med kvinnenes suksesstrener


Landslagstrener Martin Sjögren etter at Norge kvalifiserte seg for neste års fotball-VM i Frankrike. Nå har Sjögren forlenget kontrakten med NFF, slik at han vil lede det norske laget også i det kommende mesterskapet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Landslagstrener Martin Sjögren etter at Norge kvalifiserte seg for neste års fotball-VM i Frankrike. Nå har Sjögren forlenget kontrakten med NFF, slik at han vil lede det norske laget også i det kommende mesterskapet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Sist oppdatert:
Landslagstrener for det norske kvinnelandslaget, Martin Sjögren, har forlenget kontrakten med Norge til ut november 2019.

Svenskens opprinnelige avtale løp ut i år, men den ble automatisk forlenget til november neste år via klausuler da Norge kvalifiserte seg til neste års VM. Det betyr at Sjögren også vil lede det norske landslaget i Frankrike-VM neste sommer.

– Vi var enige om at det ville være forstyrrende å snakke kontrakt i forbindelse med VM-kvalifiseringen, sa fotballpresident Terje Svendsen på et pressemøte tirsdag.

De norske jentene tok seg til VM etter å ha slått Nederland 2-1 i gruppefinalen mot Nederland i kvalifiseringsspillet.

Skulle kvinnelandslaget også sikre seg plass i OL i Tokyo 2020, vil Sjögrens kontrakt ytterligere bli forlenget til å gjelde for det sluttspillet.

Fotballpresidenten sier NFF og Sjögren er i dialog om en forlengelse uavhengig av mesterskapene.

– Det at vi er i samtaler med ham om en forlengelse uavhengig av VM- og OL-plass, sier vel hvor tilfreds vi er med ham, sa Terje Svendsen.

Norge kom til VM uten sin største stjerne Ada Hegerberg. Hun har sagt nei til landslaget etter EM-sluttspillet i 2017. Svært lite tyder på at hun kommer tilbake og spiller VM neste år.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere