Gå til sidens hovedinnhold

NFF ignorerer Fladmark-saken

Norges Fotballforbund (NFF) kommer ikke til å følge opp forholdene i Lyn rundt den kontroversielle sparkingen av Sture Fladmark som trener.

- Dette er interne forhold i Lyn. Derfor ser ikke vi at vi skal gripe inn, sier informasjonssjef Roger Solheim i NFF til TVNorge Oslo, melder NTB.

NFF ble tirsdag oppfordret av leder i Trenerforeningen, Cato Holm, om å vurdere omstendighetene rundt Lyns ansettelse av ny hovedtrener. Han var svært kritisk til hvordan denne prosessen har foregått. Samtidig bekreftet to av fem styremedlemmer i klubben at de ikke hadde vært med på avgjørelsen om å engasjere Tommy Berntsen som spillende hovedtrener.

Sint Holm

Nå har uansett NFF kommet fram til at dette ikke er forhold som strider med forbundets regler for hvordan en klubb og et ASA skal forholde seg til hverandre.

- Dette kan man bare ikke se gjennom fingrene med. Det ville være oppsiktsvekkende om NFF og profflisensnemnda ikke ser nærmere på saken. De kan i det minste løfte av telefonrøret og finne ut om Lyn virkelig har hatt et styremøte før de avskjediget Fladmark, sa Cato Holm til NTB tirsdag.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar