RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NFF krever Berg-forklaring

Sist oppdatert:
Norges fotballforbund (NFF) kan komme til å straffe Henning Berg etter Lyn-trenerens verbale angrep mot dommer Johnny Ditlefsen.

Etter 1-2-nederlaget i det TV 2-sendte oppgjøret mot Rosenborg søndag kveld, var ikke Henning Berg nådig i sin kritikk av mannen i sort.

- Det er surt at dommerne ikke tør å straffe Rosenborg. Jeg har vært snill med dommerne i hele år, men nå er det nok. Dette er ikke godt nok, alle tvilsomme avgjørelser går i Rosenborgs favør. Dommerne har alt for stor respekt for Rosenborg, raste Lyn-treneren overfor TV 2 Sportens reporter på Ullevaal.

Legger seg langflat
Årsaken til at Berg gikk bananas var at han mente Lyn ble snytt for straffe da Steffen Iversen fikk ballen i låret innenfor 16-meteren i sluttminuttene.

Dagen derpå angrer Henning Berg på uttalelsene rettet mot dommer Johnny Ditlefsen.

- Det er ingen tvil om at jeg tok feil. Jeg ønsker å beklage overfor dommeren. Det var pinlig å reagere på den måten jeg gjorde, og er overhodet ikke fornøyd med måten jeg fremstår på TV. Jeg tar selvkritikk for det, og lover å skjerpe meg, sier Henning Berg til TV 2 Sporten.

Vurderer straff
Men til tross for at Henning Berg har legger seg langflat vurderer likevel Norges fotballforbund (NFF) å straffe treneren på bakgrunn av det verbale angrepet mot kamplederen.

- Den type utskjelling av dommere vil vi ikke akseptere. Nå kommer vi først til å innhente forklaring fra Henning Berg, så får vi se hva vi kommer til å gjøre videre, advarer NFFs informasjonssjef Roger Solheim til TV 2 Sporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere