*Nettavisen* Sport.

NFF lover lynkjapt svar

Foto: (TV 2)

Ankeutvalget i Norges Fotballforbund vil gjøre alt det kan for å behandle ankene fra Molde og Tromsø før søndagens kamper.

21.04.06 20:48

Dermed er det likevel ikke sikkert at Moldes Matej Mavric og Tromsøs Kenny Stamatopolous kan spille søndagens kamper mot henholdsvis Lyn og Sandefjord.

- Vi har foreløpig ikke mottatt noen anker, verken når det gjelder Mavric eller Stamatopolous. Men vi er gjennom media gjort kjent med at klubbene kommer til å anke, og har derfor kalt inn til et møte i ankeutvalget i morgen, sier Egil André Berglund, leder av ankeutvalget i Norges Fotballforbund.

Onsdag vedtok disiplinærutvalget i NFF at Mavric og Stamatopolous skulle utestenges i to kamper etter bråket på Molde stadion i seriepremieren. Begge klubbene har varslet anke, og i henhold til normal rettsprosedyre vil sanksjonene ikke være rettskraftige før ankene er behandlet.

Derfor øynet både Molde og Tromsø håp om å kunne bruke de to spillerne i helgens runde. Men nå gjør altså forbundet alt det kan for å behandle ankene i ekspressfart.

- Ankefristen er lørdag, og vi har forberedt muligheten til å ta stilling til anken allerede lørdag ettermiddag. Vi vil forsøke så godt vi kan å komme til en beslutning før søndag, sier Berglund.

Hvis så skjer, taler mye for at Molde og Tromsø må klare seg uten Mavric og Stamatopolous. I motsatt fall må i så fall ankeutvalget omgjøre disiplinærkomiteens beslutning, og oppheve straffen mot spillerne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.