Etter det Nettavisen erfarer så skal det foreligge et konkret tilbud til Bob Bradley om å ta over det norske landslaget etter Per-Mathias Høgmo. Amerikaneren har stått uten jobb siden han forlot Swansea like før nyttår.

Nettavisen erfarer at Bradley er i tenkeboksen, og at han ikke skal ha bestemt seg for om han kommer til å ta jobben. Det er fortsatt uvisst når det er ventet at et svar vil komme fra den tidligere Stabæk-treneren.

Det skal være stor interesse rundt den amerikanske treneren, og etter det Nettavisen kjenner til skal det være flere enn NFF som er interessert i Bradleys tjenester. Han ledet Stabæk til en sensasjonell bronsemedalje i 2015 i en sesong der flere hadde tippet dem som nedrykkskandidat.

Vil ikke kommentere

Fredag ettermiddag har det ikke lykkes Nettavisen å få en kommentar fra toppfotballsjef Nils Johan Semb, som leder ansettelsesprosessen i NFF.

NFF og Semb har holdt kortene tett til brystet og tidligere har Semb uttalt til VG: «Som jeg har sagt mange ganger så kommenterer jeg hverken navn, rykter eller spekulasjoner.»

LES OGSÅ: Fotballpresidenten utelukker ikke midlertidig landslagssjef

Møtte Semb

FC København-trener Ståle Solbakken ble tidlig pekt på av flere som den største favoritten til å overta etter Høgmo, men etter Swansea-exiten til Bradley har amerikaneren seilt opp som en reell utfordrer.

LES OGSÅ: Deila mener Bob Bradley burde være en kandidat for Norge

LES OGSÅ: Disse kan erstatte Høgmo: - Regner med NFF har ringt dem

Amerikaneren har tidligere snakket varmt om sin tid i Norge, og var denne uken i samtaler med toppfotballsjef Nils Johan Semb på Gardermoen.

- Jeg møtte Semb, men vi snakket ikke spesifikt om jobben som landslagssjef. Det var mer om hva som foregår i norsk fotball. En større diskusjon, sa Bradley til TV 2 tidligere i uken.

58-åringen fikk kun 85 dager som Swansea-trener, og har tidligere erfaring som trener både for det amerikanske og egyptiske landslaget, så vel som treneropphold i amerikanske Chicago Fire og franske Le Havre.

LES OGSÅ: Swansea har sparket Bob Bradley

- Likte seg veldig godt

Hans agent, Ron Waxman, bekreftet tidligere til VG hans hans klient ville være interessert dersom landslagsledelsen tok kontakt.

- Bob likte seg veldig godt i Norge, og koste seg i de to årene han var der. Det er smigrende for ham å bli koblet til landslaget. Bob vil helt sikkert snakke med landslagsledelsen. Det er klart han vil det, og så får man eventuelt se hva det fører til, sa Waxman til VG da.

I sin karriere som landslagssjef har Bradley ledet USA til seier i Gold Cup i 2007, og sølvmedalje under Confederations Cup i 2009.

Nettavisen forsøkte fredag ettermiddag å komme i kontakt med Bob Bradleys agent, Ron Waxman, uten hell.
Nettavisen har heller ikke lykkes å komme i kontakt med toppfotballsjef Nils Johan Semb fredag ettermiddag.