25 norske tilskuere ble bortvist fra Ullevaal stadion rett etter at Norge gikk opp til 2-1 mot Island i VM-kvalifiseringskampen i september. 24 slapp unna med bortvisningen. Sistemann, som tente et bluss på Ullevaal, slapp ikke like billig.

Norges Fotballforbund har nå, for første gang i historien, sendt et brev hvor de kommer med en kraftig advarsel til Oslo-mannen. I tillegg er mannen bøtelagt av politiet.

- Det er første gang vi sender et brev som dette. Normalt har det jo vært utenlandske supportere som har gjort sånt som dette, sier NFFs informasjonssjef, Roger Solheim, til Nettavisen.

- I brevet har vi gjort det klart for ham at det å tenne et bluss er fullstendig uakseptabelt. Det setter blant annet andre supportere i fare. I tillegg har han fått beskjed om at hvis han er involvert i noe liknende igjen, så vil vi vurdere å utestenge ham fra Ullevaal, legger Solheim til.

Oslo-mannen blir også bøtelagt med av politiet, selv om størrelsen på boten foreløpig ikke er klar.

- Personene ble bortvist etter bruk av ulovlig pyroteknisk materiale og også etter reaksjoner fra andre publikummere, sier Dagfinn Kaldal, politioverbetjent ved Majorstua politikammer, til Nettavisen.

PS. Ifølge politiet skal de 25 personene ha hatt tilhørighet til forskjellige klubber, og de skal ikke kunne knyttes til det norske Casuals-miljøet.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).