*Nettavisen* Sport.

NFF vil ha Semb med videre

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Men toppfotballsjefen stiller krav.

24.10.13 13:35

I stormen rundt Egil Drillo Olsen den siste tiden, har det også blåst rundt Nils Johan Semb.

Toppfotballsjefen i Norges Fotballforbund skal angivelig ha blitt forbigått og holdt utenfor da Per-Mathias Høgmo ble ansatt som ny landslagssjef. Semb var selv på ferie på denne tiden.

Etter at Høgmo ble ansatt kom det også fram at den nye landslagssjefen ikke skulle rapportere til Semb, slik Drillo hadde gjort, men til styret.

I et intervju med TV 2 før landskampen mot Island tidligere i oktober hintet også Semb om en viss grad av misnøye da han snakket med reporter Morten Stokstad.

- Jeg skal vente med å kommentere min rolle. Jeg skal la det gå litt tid, så skal du få et ærlig og usminket intervju senere, sa Semb til kanalen.

Egil Drillo Olsen ga uttrykk for, også han til TV 2, at Semb hadde blitt behandlet dårlig av ledelsen i Norges Fotballforbund og omtalte det som «det verste i saken».

Også en rekke eksperter har uttalt at Semb har blitt vingeklippet av NFF.

Etter et styremøtet i forbundet torsdag skal det imidlertid ha blitt bestemt at Nils Johan Semb er ønsket med videre i rollen som toppfotballsjef, melder TV 2.

Semb var selv til stede på møtet, og skal der ha blitt informert om at han har styrets tillit.

Toppfotballsjefens videre rolle skal også ha blitt diskutert på møtet, og Semb skal ifølge TV 2 ha stilt en rekke krav. Han ønsker blant annet å være den øverste fagsjefen i NFF.

TV 2 skriver at det enn så lenge er usikkert om NFF vil innfri kravene til toppfotballsjefen. Semb skal også ha gått med på at Høgmo skal rapportere direkte til styret.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.