RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ANKER: Greg Hardy kommer ifølge AP til å anke utestengelsen fra NFL.
ANKER: Greg Hardy kommer ifølge AP til å anke utestengelsen fra NFL. Foto: Chris Keane (Ap / NTB scanpix)

NFL-spiller angrep kjæresten - utestengt i ti kamper

Truet med å drepe kjæresten.

NFL-spilleren Greg Hardy mister sesongens ti første kamper etter at disiplinærkomiteen har funnet ham skyldig i «oppførsel som er skadelig for ligaen».

Hardy vil heller ikke få utbetalt lønn i perioden han er utestengt. Straffen kommer som følge av at 26-åringen ble anklaget for vold i hjemmet i februar i fjor.

Hardy, som nå spiller for Dallas Cowboys, ble i fjor sommer funnet skyldig av en domstol i North Carolina, men anket avgjørelsen på stedet.

Ifølge rettspapirene som følger saken skal Hardys tidligere kjæreste ha unnlatt å møte hos påtalemyndigheten for å forberede den påfølgende rettssaken. Det skal heller ikke ha vært mulig å lokalisere henne.

Påtalemyndigheten opplyser videre at den har mottatt pålitelig informasjon som tilsier at Hardy og kjæresten har kommet til enighet i saken utenfor rettssalen.

Ifølge politiet skal NFL-spilleren ha angrepet sin daværende kjæreste og truet med å drepe henne etter en krangel. Kvinnen skal ha hevdet at Hardy forsøkte å kvele henne og at han kastet henne ned på en sofa dekket med geværer og pistoler. Hardy skal ha fortalt henne at alle våpnene var skarpladde. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere