NFL-spiller irettesatt av egen klubb etter «toalettpapir-feiring»

KONTROVERSIELL MANØVER: Isaiah Crowell feiret på denne måten etter en touchdown for New York Jets mot gamleklubben hans Cleveland Browns. Cleveland lo likevel sist og best etter å ha snudd 0-14 til seier.

KONTROVERSIELL MANØVER: Isaiah Crowell feiret på denne måten etter en touchdown for New York Jets mot gamleklubben hans Cleveland Browns. Cleveland lo likevel sist og best etter å ha snudd 0-14 til seier. Foto: Joe Robbins (AFP / NTB scanpix)

Treneren forsikrer at Isaiah Crowells påfunn ikke skal gjenta seg.

22.09.18 13:52

Cleveland Browns vant sin første kamp i NFL på 635 dager da de hentet opp New York Jets' ledelse på 14 poeng denne uka.

At den 19 kamper lange rekka uten seier ble brutt var likevel langt ifra det eneste folk snakket om etter kampen. Vel så mye omtalt var Jets-spiller Isaiah Crowells feiring av sin andre touchdown mot den tidligere arbeidsgiveren.

Etter å ha sendt Jets opp i en 14-0-ledelse valgte running-backen, av alle ting, å late som han tørket seg bak med ballen. Deretter kastet 25-åringen ballen videre opp på tribunen på sitt gamle hjemmestadion.

Les mer: Lørdagens Premier League-rykter

Fikk reprimande

New York Jets-trener Todd Bowles reagerte sterkt på påfunnet til Crowell.

- Det var utilgivelig. Vi har tatt det opp. Det kommer aldri til å skje igjen, sa Bowles i etterkant.

Isaiah Crowell spilte for Cleveland fra 2014 til 2017, og var dermed også delaktig i Browns lange periode med sviktende resultater.

Han bedyrer likevel den smått fornedrende feiringen ikke hadde sammenheng med klubbfortida og arenaen han befant seg på.

Aksepterer straff

- Jeg tenkte ikke på touchdown-feiringen før kampen. Det var bare et innfall der og da, men jeg er nødt til å kontrollere meg selv. Jeg tror ikke det hadde noe å gjøre med stadionet jeg var på. Jeg føler bare det var en innskytelse akkurat da, sier Crowell selv, ifølge AFP.

New York Jets-profilen har også sagt at han kommer til å godta en eventuell bot fra NFL for den oppsiktsvekkende feiringen.

- Jeg gjorde det, så jeg må akseptere den straffen som eventuelt følger. Jeg vet at jeg ikke kan sette lagkameratene mine i den situasjonen, tilføyer Crowell.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.