RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NFL-backen Adrian Peterson er ute i hardt vær.
NFL-backen Adrian Peterson er ute i hardt vær. Foto: Usa Today Sports (Reuters)

NFL-stjerne mistenkt for barnemishandling

Sist oppdatert:
Adrian Peterson er tiltalt for å ha slått sitt eget barn.

Minnesota Vikings-spilleren får ikke spille søndagens kamp mot New England Patriots for klubben sin.

Peterson meldte seg for politiet i Montgomery County klokka 06.06 lørdag morgen norsk tid. Kausjonen ble satt til 90.000 kroner.

Peterson er tidligere kåret til den mest verdifulle spilleren i amerikansk fotball. Han skal være beredt til å samarbeide med politiet.

Skader
Episoden som Peterson er tiltalt for skriver seg fra i sommer. Ifølge ESPN skal han ha slått sin sønn med en type hjemmelaget spanskrør, laget av en gren fra et tre der bladene var fjernet.

Slagene mot den fireårige sønnen resulterte i flere skader i form av kutt og merker på rygg, rumpe, ankler og bein.

– Det er viktig å huske at Adrian aldri har hatt til hensikt å skade sin sønn og dypt angrer de utilsiktede skadene. Han er en kjærlig far som gjorde en vurdering som forelder og disiplinerte sin sønn. Han brukte den samme disiplin som han selv opplevde som barn i Øst-Texas, sier Petersons advokat Rusty Hardin.

Mistet en annen sønn
Peterson mistet for 11 måneder siden en to år gammel sønn, da kjæresten til guttens mor angivelig skal ha slått ham. Peterson fikk først kjennskap til at han var sønnens far et par måneder før sønnen døde.

Hendelsen med Petersons barnemishandling dukker opp bare dager etter at en annen voldsepisode med en NFL-stjerne ble kjent. Ray Rice er nemlig utestengt fra sporten på ubestemt tid etter at TMZ publiserte en overvåkingsvideo der han slår ned forloveden sin i en heis. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere