NFL-stjerne siktet for ytterligere drap

SIKTET: NFL-spilleren Aaron Herandez er siktet for å ha begått tre drap.

SIKTET: NFL-spilleren Aaron Herandez er siktet for å ha begått tre drap. Foto: Brian Snyder (Ap)

Aaron Herandez hadde en avtale verdt 240 millioner. Nå er han siktet for tre drap.

16.05.14 11:03

NFL-spilleren Aaron Hernandez, som allerede var siktet for å ha drept 27 år gamle Odin Lloyd i fjor sommer, begikk ifølge påtalemyndighetene ytterligere to drap et år tidligere.

Arrestasjonen av den tidligere New England Patriots-spilleren rystet amerikansk idrett da den ble kjent i fjor. 24-åringen, som spilte i posisjonen tight end, hadde en høy stjerne i amerikansk idrett og tjente gode penger.

DREPT: Odin Lloyd ble skutt og drept i fjor sommer.

Nå står han i fare for å tilbringe resten av livet i fengsel ettersom påtalemyndighetene nå hevder at Hernandez skal ha skutt og drept Daniel Abreu og Safiro Furtado 16. juli 2012.

Mennene fra Kapp Verde satt i en bil i den sørlige delen av Boston da drapene skjedde. Politiet sier at ofrene ble skutt av noen som som kjørte en SUV med Rhode Island-skilter.

Bare noen uker senere skrev Hernandez under på en femårsavtale med New England Patriots, verdt 40 millioner dollar. Nå sitter han fengslet uten mulighet for kausjon, som følge av drapet på Olin Lloyd i fjor. Hernandez har erklært seg ikke skyldig i det drapet.

I forbindelse med dobbeldrapet, som ble begått i 2012, har politiet sporet opp en SUV parkert hjemme hos Hernandez' onkel. Bilen var nedstøvet og hadde dødt batteri. Det fikk politiet til å anta at bilen ikke var brukt på et år.

Aaron Hernandez har vært et kjent navn for fotballinteresserte amerikanere helt siden han spilte for skolelaget i Connecticut.

Nå blir han et kjent navn for hele verden av helt andre grunner.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.