RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NFL-stjerne skutt

Sist oppdatert:
Stjernespilleren Sean Taylor ble skutt i underkroppen utenfor sitt eget hjem i Florida mandag.

Taylor, som er en såkalt safety på NFL-laget Washington Redskins, ble kritisk skadet i episoden, og ligger nå på Jackson Memorial Hospital i Miami. Det er foreløpig ukjent hvor mange skudd som ble avfyrt mot stjernespilleren. Etter ønske fra Taylors familie, blir ingen opplysninger om forsvarsspillerens tilstand frigitt til pressen, melder Associated Press .

Politiet etterforsker episoden som enten et innbrudd eller et ran. 24-åringen bor i Palmetto Bay, nært Miami i Florida, og har ikke spilt Redskins’ to siste kamper på grunn av en kneskade. Derfor befant han seg i Florida, og ikke sammen med laget i Washington D.C.

Sean Taylor er kjent som en av de mest hardtaklende spillerne i den amerikanske fotballigaen, og spilte sin første Pro Bowl forrige sesong. Pro Bowl er en oppvisningskamp ved sesongslutt hvor to lag bestående av sesongens beste spillere møter hverandre. I denne kampen utmerket han seg med noen beinharde taklinger, til tross for at disse kampene vanligvis går rolig for seg.

Dette er heller ikke første gang Taylor er i trøbbel siden han startet sin proffkarriere for fire år siden. Hele sju ganger har han blitt bøtelagt for stygt spill, deriblant en bot på ca. 90.000 kroner for å spytte i fjeset på en motspiller i 2006.

Heller ikke utenfor banen har 24-åringen holdt seg unna bråk. I 2005 ble han dømt til 18 måneders betinget fengsel, etter at han ble beskyldt for å ha trukket en pistol og banket opp en biltyv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere