Gå til sidens hovedinnhold

Ngog i målform

Scoret to da Roy Hodgson ledet Liverpool for første gang i Europa.

RABOTNICKI - LIVERPOOL 0-2:

Det var en fin blanding av rutine og ungt pågangsmot som Liverpool-manager Roy Hodgson stile med til start i sin første offisielle kamp som sjef for de rødkledte fra Merseyside.

Ungguttene David Amoo, Martin Kelly og Jay Spearing hadde fått sjansen. Mens mer rutinerte folk som Daniel Agger, Alberto Aquilani og Lucas Leiva også spilte fra start.

Jovanovic-debut
I tillegg fikk Milan Jovanovic sin debut.

Og det skulle vise seg at Liverpool unge mannskap ikke skulle ha så altfor store problemer med å slå makedonske Rabotnicki i klubbens første kvalifiseringskamp til Europaligaen.

Franske David Ngog, som har blitt linket bort fra Anfield i sommer, besørget de rødes begge mål. Det første etter 17 minutter, mens det andre kom etter 58 spilte minutter.

Volleymål
På den første scoringen utnyttet spissen det faktum at av Rabotnickis forsvarere på det nærmeste gjorde sitt ypperste for å unngå ballen etter et frispark fra Lucas. Ngog derimot var ikke redd, og kunne enkelt og greit sette ballen bak keeper.

Den andre fulltrefferen var av det pene slaget. Martin Kelly slo et presist innlegg fra kanten, og Ngog banket ballen i nettet med en godt timet høyrefot-volley fra rundt fem meters hold.

Dermed har Premier League-laget et meget godt utgangspunkt før returoppgjøret spilles på Anfield neste uke.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto

Kommentarer til denne saken