*Nettavisen* Sport.

«NHL begynner 3. februar»

Er NHL-konflikten i ferd med å gå mot en løsning? De siste ryktene kan tyde på det.

27.01.05 08:30

Både eierne av NHL og spillerforeningen NHLPA valgte å gå under jorden etter nattens hemmelige møte i Toronto.

Nytt møte
- Vi er ferdige for denne gang, men skal møtes igjen senere i uka, sa NHLs visepresident Bill Daly (bildet) i en meget ordknapp uttalelse. NHLPAs Ted Saskin var like kort:

- Etter dagens møte har vi blitt enige om å fortsette diskusjonene, og vi har ingen ytterligere kommentarer på det nåværende tidspunkt, sa han.

I Kanada er nattens møte hovedoppslag på omtrent det som er av nyhetssendinger. Ifølge Aftonbladet skal det neste møtet holdes i New York allerede i dag eller i morgen.

Rykteflom
De korte kommentarene i natt skapte en bølge av rykter. Den finske avisen Ilta-Sanomat siterer en ikke navngitt kilde på at det allerede er klart at NHL starter opp igjen med en forkortet serie den 3. februar. Men ingen aviser eller tv-stasjoner i Kanada meldte noe liknende.

Det som derimot er klart, er dette: for to uker siden var situasjonen helt fastlåst. Det var så godt som klart at det ikke ville bli noe NHL-spill i år. Nå er møtevirksomheten intens. Det er åpenbart at de forsøker å få til noe, siden de skal møtes igjen i dag eller i morgen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.