RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NHL-sesongen er over

Møtet som kunne redde NHL-sesongen, er avlyst. Dermed er det ingen tvil. Det blir ikke noe spill i verdens gjeveste hockey-liga i år.

Da eierne av NHL og spillerne sist var i konflikt, i 1994-95-sesongen, kom de til enighet den 11. januar. Da begynte ligaen den 20. januar, og man fant tid til å spille en grunnserie på 48 kamper. Men denne gangen er ikke partene en gang i nærheten av hverandre.

Og i natt ble det klart:

- Siden det ikke har skjedd noe nytt, og siden Spillerforeningen ikke har kommet med noe nytt forslag, er samtlige 30 klubber enige om at det ikke finnes noen grunn til å ha noe nytt møte, sier NHLs visepresident, Bill Daly, til nyhetsbyrået Canadian Press.

I praksis betyr det at sesongen blir avlyst, selv om ingen sier det rett ut.

- Selv om NHL ikke offisielt sier at sesongen er avlyst, er det likevel over i midten av januar. Skjer det ingenting innen da, blir det ingen sesong, sier svenske Daniel Alfredssson til Ottawa Sun, ifølge Aftonbladet. Noe nytt tilbud fra Spillerforeningen kommer ikke på tale.

- Vi kommer ikke til å gjøre noe. Vi har allerede gitt dem det beste tilbud vi kunne, sier Alfredsson videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere