Gå til sidens hovedinnhold

NHL-show til Norge

Martin Brodeur og en rekke av verdens aller største hockeystjerner kommer til Norge for å lage show. - En fantastisk førjulspresang, sier mannen bak avtalen.

21. desember kommer World Star Team til Norge for å spille en oppvisningskamp mot et norsk stjernelag. Kampen spilles i Oslo Spektrum. Akkurat som da Wayne Gretzky tok med seg sine stjernevenner til Norge under den forrige lockouten i NHL, høsten 1994.

Superstjerner
Denne gang er ikke Gretzky med - han har lagt opp - men det blir likevel et ekstremt stjernespekket mannskap som kommer: Mats Sundin, Sergei Fedorov, Martin Brodeur, Robert Lang, Chris Chelios, Dominik Hasek, Dany Heatley, Rob Blake og Joe Thornton er noen av navnene.

Også det norske laget blir stjernespekket.

- Shampo er med, Jimmer'n (Jim Marthinsen) er coach sammen med Petter Salsten og Ørjan Løvdal. Det blir fire rekker og tre keepere på det norske laget, forteller Lars Blyverket til TV 2 Nettavisen.

Blyverket er promotoren som står bak avtalen med IMG.

Billettsalget starter onsdag
- Bortsett fra Peter Forsberg er alle de beste med. Dette blir kjempemoro! fastslår Blyverket - med rette. Han stod også bak arrangementet i Oslo Spektrum i 1994. Den gang ble kampen utsolgt umiddelbart.

Det kan fort bli utsolgt denne gang også. Billettene legges ut for salg gjennom Ticnet onsdag. Spillerne kommer til Norge 20. desember, og holder en åpen trening før kampen. Med ferdighetskonkurranser.

PROGRAM:

9. desember: Latvia

11. desember: Russland

12. desember: Russland

13. desember: Slovakia

15. desember: Sveits

16. desember: Sverige

17. desember: Sverige

19. desember: Sverige

21. desember: NORGE

22. desember: Polen

- Dette er førjulspresangen til alle hockeyinteresserte i Norge. Å få disse stjernene hit i kamp mot en rekke andre land var kjempegøy. Verken Tyskland eller Italia får besøk av disse stjernene, forteller Blyverket entusiastisk.

Stor suksess sist
Han tror suksessen i 1994 er en av årsakene til at Norge også fikk en avtale med IMG denne gang. Managerselskapet IMG, som disse spillerne tilhører, stod også bak Gretzky-turneen i 1994.

- Denne gang blir det et stort opplegg rundt kampen. Blant annet blir det mulighet til å spise middag med spillerne. I morgen begynner vi å sende ut invitasjoner for de som har lyst til å være med på et litt spesielt vip-arrangement, sier Blyverket.

Det er selskapet 4 Aces som sammen med eliteserieforeningen og Norges Ishockeyforbund står bak arrangementet. Og Blyverket lover et fantastisk opplegg.

- Her skal vi være litt runde i kantene, ler han. Med stjerner i øynene.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger