RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andy Clark / REUTERS

NHL-spiller funnet død

Sist oppdatert:
For andre gang i 2011 blir en NHL-spiller funnet død i sitt hjem.

Den ferske NHL-klubben Winnipeg Jets bekreftet natt til tirsdag at Rick Rypien (27) er funnet død i sitt hjem i Alberta i Canada.

«Vi er svært triste over å måtte bekrefte at Rick har gått bort », forteller klubben i en pressemelding, ifølge Canadian Press.

«Som mange er klar over, hadde han sterke bånd til True North Sports & Entertainment, Winnipeg Jets, det gamle hockeylaget Manitoba Moose og Vancouver Canucks. Vi vil sende vår oppriktige sympati til Rypiens familie og venner», legger Winnipeg Jets til.

Kanadisk politi omtaler dødsfallet som «plutselig, men ikke mistenkelig».

Winnipeg Jets forbereder seg for tiden til sin første sesong i NHL etter at Atlanta Thrashers ble kjøpt opp og flyttet fra USA til Canada. Rypien kom til klubben i sommer, på en ettårskontrakt verdt 700.000 dollar. Han gjorde ni mål og sju assists på 119 kamper for Vancouver Canucks.

Fans opprettet en hyllest-side på Facebook kort tid etter at nyheten kom, mens tidligere lagkamerater uttrykte sin sorg på Twitter.

- Lei meg for å høre om Rick Rypien. Jeg gledet meg til å spille sammen med ham i Winnipeg. Tankene går til hans familie og venner, sa klubbkaptein Andrew Ladd på Twitter.

Rypien er den andre NHL-spilleren som blir funnet død i sitt hjem i inneværende år. Mats Zuccarello Aasens lagkamerat Derek Boogaard døde i mai etter å ha inntatt en kombinasjon av alkohol og smertestillende middel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere