RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NHL-stjerne fryktet "norsk mafia"

Sist oppdatert:
Stohamars NHL-stjerne Aaron Gavey ble så redd da han ble tilsnakket av en beruset Hamar-mann forrige helg at han satt seg på flyet tilbake til Canada lørdag morgen.

Gavey skal ha oppfattet situasjonen som om mannen hadde tilbudt beskyttelse mot betaling.

- Kanskje var vi ikke raske nok med å forstå hvor alvorlig han tok det, sier Pål-Jan Stokke i Storhamar til VG Nett.

Kanadiske Gavey har hele 355 NHL-kamper bak seg. Nå forlater han Storhamar etter bare to kamper; tapet mot Sparta og fredagens kampen i kontinentalcupen mot Sokol Kiev.

Gaveys familie skulle egentlig ha kommer til Hamar i løpet av måneden. Men familiefaren skal ha ment at det ikke var forsvarlig, da han oppfattet Hamar by som utrygg.

- Han møtte en litt for full mann ute på byen, og ble ganske skremt. Jeg synes det er veldig rart at Hamar skal være så farlig at man ikke tør å bo her, sier assistenttrener Tommy Larsen til Dagbladet.no.

Storhamar tapte 2-5 for Milano Vipers i den andre kampen i gruppespillet i kontinentalcupen fredag, og må slå gruppeleder Torpedo Kazzinc for å henge med. Hamar-laget er også avhengige av at Sokol Kiev slår Milano.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere