RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roy Kvatningen

NHL-stjerner løftet ikke Vålerenga

Sist oppdatert:
NHL-stjernene Scott Hartnell og Travis Brigley fikk mandag sin debut for Vålerenga. Men det hindret ikke nytt nederlag for Oslo-klubben.

VÅLERENGA - FRISK ASKER 5-6: Travis Brigley kom fra Colorado Avalanche og Scott Hartnell fra NHL-klubben Nashville Predators for å hjelpe Vålerenga oppover på tabellen. Duoen skal spille for Oslo-klubben mens det er streik i NHL.

Kampfakta Vålerenga - Frisk Asker

- De var nok noe rustne siden det er lenge siden de spilte kamper. Og dessuten er det nok litt vanskeligere for dem å vende seg til en ny form for ishockey, med blant annet større bane og litt andre regler som det er her i Norge, sier Vålerenga-spilleren Bård Sørlie til TV 2 Nettavisen.

Surt tap
Vålerenga tapte oppgjøret 5-6 mot Frisk Asker foran over 3000 tilskuere i Jordal Amfi.

- Slipper du inn seks mål i en hockey-kamper, taper du kamper. Men scorer du fem, vinner du som regel. Men så lenge motsanderen scorer mer, blir det jo tap, sier en skuffet Bård Sørlie.

- Kampen sett under ett er det vi som fortjener seieren. Ikke minst dersom du ser på skuddstatistikken. Den vinner vi soleklart. Men Frisk-keeper Halvor Hårstad-Evjen stenger i perioder buret. Frustrende for oss, sier VIF-spilleren.

Travis Brigley scoret for Vålerenga i sin debutkamp, mens Scott Hartnell spilte solid på backplass. Bård Sørlie håper nå at NHL-duoen kan finne formen og hjelpe Vålerenga oppover på tabellen.

- Høy klasse
- Begge viste at de holder høy klasse, selv om formen i dag var litt rusten. De sa til meg etter kampen at formen ikke var helt bra enda, men at de regnet med å komme tilbake sterkere senere i sesongen. Det lover bra for oss, for jeg mener at begge bidro mye allerede i dag, skryter Sørlie.

Vålerenga ligger etter mandagens tap hele åtte poeng bak tabelleder Storhamar. Men det bekymrer ikke Bård Sørlie. VIF-backen, som selv noterte seg for én assist i tapet mot Frisk Asker, er overbevist om at Vålerenga kjemper seg tilbake.

- Husk at vi også forrige sesong lå åtte poeng bak Storhamar før jul. Men etter jul ledet vi med 14. Så dette skal gå bra, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere