Ingen har vunnet FA-cupen oftere enn Manchester United, men de røde djevlene har ikke vunnet den prestisjefylte turneringen siden 2004.

Manchester United slo West Ham i 3. runde. I helgens 4. runde av FA-cupen kommer Brede Hangelands Fulham på besøk til Old Trafford. Det er uvisst om John Arne Riise, som er på vei bort fra Fulham, får sjansen lørdag.

- FA-cupen er en flott turnering som vi ønsker å vinne. Vi skal prøve å komme så langt som mulig. Dette er en turnering som jeg alltid har sett opp til. Forhåpentlig får vi det resultatet vi ønsker oss og tar oss videre, sier United-forsvarer Phil Jones.

Hele elleve ganger har Manchester United vunnet FA-cupen. Hele 18 ganger har rødtrøyene spilt finale. Alex Fergusons mannskap slo Millwall 3-0 i finalen i 2004. Siden er det blitt finaletap mot både Arsenal (2005) og Chelsea (2007).

I varmen
Laget har varmet opp til lørdagens møte med Fulham i Qatar.

- Det har vært strålende her nede. Været har vært flott og fasilitetene er fantastiske. Å trene i solen har vært en kjærkommen forandring, særlig med tanke på været i Manchester på denne tiden av året, sier kaptein Nemanja Vidic.

Arsenal håper å unngå nok en cupflause denne sesongen. «Gunners» røk ut av ligacupens kvartfinale mot Bradford fra nivå fire. Denne gangen tar Arsenal turen til Brighton fra nivå to. I forrige runde slo Brighton ut Newcastle.

- Lærdommen er det ikke er nok med kvalitet for å vinne disse kampene. Vi må være klare til å slåss og spille den fotballen vi normalt gjør. Om det er FA-cupen eller den franske cupen, så er ting alltid likt med cupene. De små lagene gjør alt for å slå ut topplagene. Vi er favoritter, men det gir oss også ekstra press, sier Arsenals stopper Laurent Koscielny.

Sensasjoner?
Arsenal vant 5-1 mot West Ham i serien onsdag. «Gunners» har nest flest titler i FA-cupen med sine 10.

Foruten United – Fulham er det kun Stoke – Manchester City som også er rent Premier League-oppgjør i 4. runde.

Flere mindre klubber håper på cupsensasjon. Ikke liga-lagene Luton og Macclesfield (begge nivå 5) er fortsatt med. Luton, som forsvant ut av ligaen i 2009, tar turen til Carrow Road og Alexander Tetteys Norwich. Macclesfield er vertskap mot Wigan.

I tillegg skal nivå 3-lagene Oldham og Brentford ut mot Liverpool og Chelsea.

Disse klubbene har flest seirer i den engelske FA-cupen i fotball:
11 Manchester United
10 Arsenal
8 Tottenham
7 Aston Villa, Chelsea, Liverpool
6 Blackburn, Newcastle
5 Everton, Manchester City, West Brom, Wanderers.

Flest finaler:
18 Manchester United
17 Arsenal
14 Liverpool
13 Everton, Newcastle
11 Chelsea
10 Aston Villa, West Brom
9 Tottenham. (©NTB)