RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ni mann vant supercupen for Real

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Dramatisk finale i Spania.

Real Madrid og Valencia møttes til andre oppgjør i den spanske supercupen søndag. Valencia hadde en 3-2-seier å gå på fra første oppgjør på Mestalla, og returoppgjøret ble også en fartsfylt og målrik kamp.

David Silva, en av de store profilene fra sommerens EM, ga Valencia ledelsen etter 33 minutter med et velplassert skudd. Seks minutter senere ble ikke situasjonen bedre for Real Madrid. Sommerens nyervervelse Rafael van der Vaart fikk marsjordre etter en grisetakling på Juan Mata.

I 2. omgang fikk madridklubben en tidlig straffe etter at Raul Albiol handset innenfor egen 16-meter og Ruud van Nistelrooy var sikker fra krittmerket. Kvarteret før slutt var det imidlertid over for nederlenderen da han ble den andre Real-spilleren som ble sendt i dusjen for kvelden.

Men fjorårets spanske seriemester nektet å gi opp av den grunn. Sergio Ramos, Ruben de la Red og Gonzalo Higuain skapte en elektrisk atmosfære på Santiago Bernabeu da de scoret for hjemmelaget mot slutten av kampen.

Fernando Morientes redusering til 4-2 la ingen demper på stemningen og årets første trofé var sikret for Real Madrid med en 6-5-seier sammenlagt.

Den spanske serien sparkes i gang førstkommende helg.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere