Gå til sidens hovedinnhold

Nice med fire strake seire i Ligue 1 etter trepoenger mot Nantes

For en drøy måned siden ble det snakket om krise for klubben fra feriebyen. Nå er situasjonen en helt annen.

NICE - NANTES 2-1:

Nice sikret tre poeng i fredagens kamp mot Nantes i Ligue 1 og ligger med det som nummer to i den franske toppdivisjonen. Nice har spilt 21 kamper.

Danske Kasper Dolberg og Kephren Thurm scoret målene for hjemmelaget, mens Andrei Girotto scoret målene for bortelaget.

Dolberg sendte Nice foran etter 21 minutter spill, før Girotto utlignet rett før pause. I andre omgang sikret Thuram seieren for Christophe Galliers menn.

Dette var Nices fjerde strake seier i ligaen og laget har hevet seg betraktelig etter 0-3-tapet for Strasbourg i starten av desember.

Ifølge L'Equipe var det tendenser til krisestemning i klubben etter det nevnte tapet og hovedtrener Gallier mente det var behov for et oppvaskmøte.

Med fire seire på rad er stemningen langt lysere i klubben og nå er en medaljeplass i Ligue 1 absolutt innen rekkevidde for klubben fra feriebyen.

Bak suverene PSG er det imidlertid jevnt. Nice står med 39 poeng etter 21 kamper, mens Marseille følger som nummer tre med 36 poeng etter 19 kamper.

Rennes er heller ikke helt borte med sine 31 poeng etter 20 kamper.

På topp er det altså PSG som troner. Storklubben har plukket 47 poeng på sine 20 kamper så langt og cruiser mot et nytt ligamesterskap i Ligue 1.