«Han er en argentiner, som ikke svømmer godt. Emiliano under vann. Emiliano under vann.»

Ordene ble sunget av Nice-fansen under onsdagens oppgjør mot Saint-Étienne, og var rettet mot Emiliano Salas tragiske dødsfall.

Argentineren skulle fly fra Nantes til Cardiff i 2019, etter at han hadde blitt kjøpt av den walisiske klubben, men flyet brøt sammen i lufta og krasjet i den engelske kanalen.

Årsaken til at Nice-fansen valgte å synge om Sala er ventelig som følge av at de tapte i den franske cupen mot spillerens tidligere klubb, Nantes, på lørdag.

- Så synd. For en mangel på respekt fra Nice-supporterne for familien til Sala. Motbydelig, skrev den franske journalisten Fabien Leveque på sin twitter-konto like etter hendelsen.

LES OGSÅ: Dortmund-tilhenger trekker paralleller til bitter overgangssaga: - Sentrum for støy

- Kan ikke synke lavere

Robin Haugen kommenterer Ligue-1 for Direktesport, og følger den franske ligaen nøye. Han forteller til Nettavisen at han fikk sjokk da han leste om saken.

- Du kan ikke synke lavere enn dette, det går jo ikke an. Jeg ble helt satt ut, uttalte Haugen til Nettavisen.

Haugen forteller videre at han mener at noe av sjarmen med fotball er at det er rivalrier og at man kan melde litt, men at supporterne er nødt til å vite hvor grensa går.

Han trekker frem Liverpools supportere som et godt eksempel på hvordan man skal oppføre seg, og viser til gesten de kom med etter at det ble kjent at Manchester United-spiller Cristiano Ronaldo mistet sønnen sin.

- Du så det i kampen mellom United og Liverpool, måten de hyllet Ronaldo når det skjedde noe tragisk. Det er sånn fotballen skal være. Man skal legge rivalisering til side når noe sånt oppstår.

LES OGSÅ: Gauseth reagerer på Rekdals kommentarer etter RBK-flausen: - Tull og rør

Færre tilskuere neste sesong

Den franske avisen L'Équipe skriver på fredag at Nice ventelig vil motta en straff som begrenser antall tilskuere de kan ha på kamper samt en bot, men at de mest sannsynlig ikke vil motta poengtrekk.

Ettersom det vil ta tid å prosessere saken, og den siste seriekampen spilles til helgen, vil ikke sanksjonene tre i kraft før til neste sesong, hevder avisen videre.

Direktesport-kommentator Haugen er tydelig på at det må tas grep når slike hendelser skjer, men syntes det er urettferdig at supportene som ikke har gjort noe galt blir straffet.

- De har prøvd å ta grep og utestengt bortefans tidligere denne sesongen. Det er vanskelig å si om man skal fortsette med å straffe fansen eller ikke. Det er alltid noen idioter på fotballkamper, så det er synd at andre blir straffet for det, sier Haugen.

LES OGSÅ: Ødegaard fortvilte da lagkameraten ble utvist - Arsenal fikk kjørt seg