RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Niedermayer vurderer fire alternativer

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Rob Niedermayer vurderer for tiden fire alternativer. Spill for Stjernen er fremdeles aktuelt, men sjansene minker for at NHL-stjernen ender opp i norsk hockey.

- Vi har snakket med Niedermayer nylig, og han lanserte fire alternativer han vurderer overfor oss i Stjernen. Så sjansene er vel 25 prosent for at han ender opp hos oss da, sier Stjernens sportssjef, Reidar Sundt, til TV 2 Nettavisen.

Spilleren han snakker om, er en av de virkelige «storfiskene» i NHL. Siden 2002 har Rob Niedermayer spilt for Anaheim Mighty Ducks i NHL. Avisen Los Angeles Times hevder spilleren tjener svimlende 15 millioner kroner i året.

Fire alternativ
Ifølge Stjernens sportssjef har Rob Niedermayer forklart at følgende fire alternativer er aktuelle:

  • Bli værende i USA og vente til NHL-streiken opphører
  • Ikke spille ishockey i det hele tatt
  • Spille sammen med en kamerat i italiensk ishockey
  • Fortsette karrieren i Stjernen

- Slik situasjonen er nå, er det altså opp til Rob Niedermayer selv å avgjøre om han vil til Stjernen eller ikke. Vi har ikke lagt skjul på at vi ønsker spilleren, men jeg har gitt ham klar beskjed om at vi ønsker en rask avklaring. Ikke minst med tanke på at vi ikke kan hente inn nye spillere etter 1. januar, og i tillegg må vi ha den finansielle biten på plass raskt ved en eventuell overgang, forklarer Sundt.

Pasi skadet
Rob Niedermayer kan imidlertid ikke bli den eneste forsterkningen Stjernen henter inn i løpet av de kommende ukene. Tirsdag kveld skadet en av nøkkelspillerne - Pasi Kangas - skulderen i oppgjøret mot Comet.

- Han fikk en skade i skulderen, og jeg har akkurat fått opplyst at Pasi er ute i mellom seks til tolv uker. Derfor vurderer vi nå å hente inn en erstatter ganske raskt. Men foreløpig har vi ikke noen konkrete spillere vi jobber med for å erstatte Pasi Kangas, opplyser Sundt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere