RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nielsen til Brann?

Foto: Terje Bendiksby/Scanpix
David Nielsen hevder han er ferdig med dansk fotball. Mye tyder på at Brann og Bergen blir neste stoppested.

(ANB): Tirsdag ble Nielsen dømt for vold mot Viking-spiller Allan Gaarde. Straffen ble 20 dagers betinget, hvilket betyr at spissen slipper å sone bak murene.

Overfor den danske avisen BT bekrefter en lettet Nielsen at han trolig ikke vil anke saken – men i stedet legge det hele bak seg.

Avventer mulighetene
Samtidig holder han kortene tett til brystet hva gjelder framtida på fotballbanen. En ting står imidlertid klart for mannen som i 2008 var utleid til Strømsgodset.

– Jeg tror ikke at jeg kommer til å spille mer i dansk fotball. Der ligger det mange begrensninger rent sportslig, med utgangspunkt i den måten jeg spiller fotball på. Også tror jeg det er mange klubber som ikke beredt til å røre ved meg, sier Nielsen.

På spørsmål om hvor han tror fotballferden går videre, svarer 32-åringen:

– Jeg vil avvente og se hvilke muligheter som dukker opp. Jeg vet at det er mange klubber som har ventet for å se hvilken dom jeg ville få. Det er klart at ingen vil røre en mann som må sitt i fengsel før han er klar til innsats.

– Jeg tror dommen åpner masse muligheter.

Rask avklaring
Danske medier har de siste dagene spekulert høyt i at Brann blir neste stoppested for Odense-spilleren. Begge klubber har denne uka bekreftet at man har hatt samtaler, og det spekuleres i en avtale der Brann-spiss Njogu Demba-Nyrén går motsatt vei.

I så fall må Odense legge et betydelig antall millioner på bordet som mellomlegg.

Kanskje kan en avtale være på plass allerede denne uka. Branns sportssjef Roald Bruun-Hansen opplyste tirsdag overfor ba.no at ingen av partene ønsker at forhandlingene skal trekke ut i langdrag.

David Nielsen har ikke ønsket å kommentere interessen fra Brann, men har samtidig omtalt klubben i svært rosende ordelag.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere