*Nettavisen* Sport.

Nielsen til Brann?

Foto: Terje Bendiksby/Scanpix

David Nielsen hevder han er ferdig med dansk fotball. Mye tyder på at Brann og Bergen blir neste stoppested.

(ANB): Tirsdag ble Nielsen dømt for vold mot Viking-spiller Allan Gaarde. Straffen ble 20 dagers betinget, hvilket betyr at spissen slipper å sone bak murene.

Overfor den danske avisen BT bekrefter en lettet Nielsen at han trolig ikke vil anke saken – men i stedet legge det hele bak seg.

Avventer mulighetene
Samtidig holder han kortene tett til brystet hva gjelder framtida på fotballbanen. En ting står imidlertid klart for mannen som i 2008 var utleid til Strømsgodset.

– Jeg tror ikke at jeg kommer til å spille mer i dansk fotball. Der ligger det mange begrensninger rent sportslig, med utgangspunkt i den måten jeg spiller fotball på. Også tror jeg det er mange klubber som ikke beredt til å røre ved meg, sier Nielsen.

På spørsmål om hvor han tror fotballferden går videre, svarer 32-åringen:

– Jeg vil avvente og se hvilke muligheter som dukker opp. Jeg vet at det er mange klubber som har ventet for å se hvilken dom jeg ville få. Det er klart at ingen vil røre en mann som må sitt i fengsel før han er klar til innsats.

– Jeg tror dommen åpner masse muligheter.

Rask avklaring
Danske medier har de siste dagene spekulert høyt i at Brann blir neste stoppested for Odense-spilleren. Begge klubber har denne uka bekreftet at man har hatt samtaler, og det spekuleres i en avtale der Brann-spiss Njogu Demba-Nyrén går motsatt vei.

I så fall må Odense legge et betydelig antall millioner på bordet som mellomlegg.

Kanskje kan en avtale være på plass allerede denne uka. Branns sportssjef Roald Bruun-Hansen opplyste tirsdag overfor ba.no at ingen av partene ønsker at forhandlingene skal trekke ut i langdrag.

David Nielsen har ikke ønsket å kommentere interessen fra Brann, men har samtidig omtalt klubben i svært rosende ordelag.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.