Gå til sidens hovedinnhold

NIF J18 snublet på hjemmebane

NIFs J18, var regnet som favoritter i SPAR-serien, men allerede etter åpningshelgen på hjemmebane kan de se langt etter gullet.

NORDSTRAND: Da Nordstrand J18 møtte Sola som siste motstander i første runde av SPAR-serien, var jentene notert med én seier og ett tap.

NIF var favoritter, men det var Sola som gikk til pause med tremålsledelse. Utover 2. omgangen tok NIF innpå ledelsen, men Sola vant til slutt 23-24.

Å vinne denne kampen var eneste mulighet vi hadde til å være med å kjempe om gullet. Jentene gjør så godt de kan, men det holder ikke. Nå har vi praktisk talt gitt bort gullet, sier lagets trener Trond Jensegg.

En bombe

Helset regnes som gullfavoritt i SPAR-serien, og på forhånd var NIF tippet som den eneste utfordreren. Men allerede etter første runde kan det se ut som Helset får liten motstand på veien mot gullet.

Dette er det mest skuffende jeg har vært med på. Det er en liten bombe, sier Jensegg.

Etter tapet mot Årstad dagen før, hadde han åtte ubesvarte anrop fra både trenere og eliteseriespillere som trodde resultatet var feil.

Dette forklarer de enorme forventningene til NIF foran årets sesong, som de allerede i første runde ikke klarte å leve opp til.

Ikke samkjørte nok

Jensegg forklarer at de andre gode lagene trener sammen fem dager i uken, mens NIFs tre mest sentrale spillere er på elitelaget, og får ikke trent med J18-laget.

Vi får ikke trent oss inn sammen som et helhetlig lag, og det ser vi i dag. Vi henger verken sammen i angrep eller i forsvar, sier Jensegg.

Jeg har selv spilt fire år i eliteserien og trent elitelag, men jeg har aldri vært så skuffet som nå. Vi har gitt bort gullet til Helset.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin