Gå til sidens hovedinnhold

NIF møtte veggen i serieåpningen

Nordstrand prøvde og prøvde i serie- premieren, men strakk rett og slett ikke til mot et solid Stabæk-lag.

EKEBERG: De låste oss helt da vi kom i angrep. Vi ble lest som en åpen bok, medgir NIFs Camilla Tyldum.

Serieåpningen var ventet å bli en svært tett affære, og åpningen på kampen var også jevnspilt.

Tidlig ble det klart at keeperne kom til å spille en stor rolle, og både NIFs Jeanette Engebretsen og Stabæks ringrev Jeanette Nilsen imponerte fra start.

Irriterende

Selv om det buttet imot i angrep for NIF allerede fra start, holdt Engebretsen laget inne i kampen med flere gode redninger. På motsatt halvdel viste Nilsen sin klasse, men fikk det også til tider svært enkelt ved å avverge svake skudd fra hjemmelagets spillere.

I pausen pratet vi om at vi måtte skyte bedre, men det tok seg ikke opp før helt på slutten, depper Tyldum.

Men da var det allerede for sent for vertene. Etter å ha ledet med to mål til pause, dro Stabæk tidlig fra i 2. omgang. Etter snaut ti minutter av omgangen hadde gjestene opparbeidet seg en seksmålsledelse, og resten av kampen ble en transportetappe for Stabæks del.

Å tape med åtte mål er altfor mye, og rett og slett irriterende. Vi har helt klart mye å jobbe med fremover, sier Camilla.

Randi overrasket publikum

Hjemmepublikumet hadde ikke mye å smile over i går, men før kampen kunne de fremmøtte i alle fall koste på seg et smil. Etter forrige sesong sa nok en gang Randi Gustad at hun skulle legge opp, men mot Stabæk var strekspilleren igjen tilbake på banen.

Jeg bestemte meg rett før kampen. Er skadefri nå, så jeg tenkte jeg kunne bidra. Men jeg er bare en midlertidig løsning. Det er ikke snakk om et comeback, smiler Randi som i likheten med lagvenninnene fikk en vanskelig oppgave.

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet