Gå til sidens hovedinnhold

NIF satser friskt med Else-Marthe

Onsdag kveld var Else-Marthe Sørlie Lybekk på besøk i Nordstrandhallen. Til høsten er hun tilbake i «ny» hall med NIFs nye superlag.

Nordstrand: Jeg er veldig glad for å være tilbake i NIF, og det er moro å se så mange kjente fjes i hallen som også var her da jeg spilte i NIF forrige gang, sier Else-Marthe.

Landslagsspilleren har skrevet under på en to-årskontrakt med NIF, men strekspilleren ble ikke veldig imponert av sin nye klubb i onsdagens kamp mot Våg.

Jeg har fulgt med på NIF hele tiden, og dette var ikke representativt for laget, sier Else-Marthe.

Hvorfor valgte du NIF og ikke Larvik?

Jeg har følelser for klubben, og Oslo er et sted jeg har lyst til å være. Dessuten er det spennende å være med på klubbens nysatsing, sier Else-Marthe.

Toppidrettsmiljø

Eier Riulf Rustad har en klar målsetting med NIF.

Det sentrale målet vårt er å skape et toppidrettsmiljø. Vi skal drive toppidrett fra a-til å, sier Rustad.

Får klubben til dette kommer også resultatene.

Vi skal ikke si at vi skal vinne Champions League om fem år, men lykkes vi så får vi de resultatene mange av dere ønsker, sier Rustad.

Storklubb

For at NIF skal skaffe seg en sentral posisjon i norsk damehåndball. skal tre viktige ting på plass.

* En ny arena skal på plass. Den gamle hallen skal bygges om, og til neste sesong er det meningen at tre av fire tribuner skal stå klare. Det vil bli bratte trubuner fra gulvet og opp med 700 gode plasser..

* Klubben skal ikke være lønnsledende og kjøpe seg til gull eller sølv. Men siden det største arbeidsmarkedet i Norge er i Oslo skal klubben trå til å hjelpe spillerne med skaffe seg relevante jobber.

* Fasilitetene skal være av topp klasse.. Og klubben skal ha det de beste trenerne og støtteapparat.et.

Kurtovic blir

Sportslig leder Randi Gustad er glad trener Marinko Kurtovic fortsetter.

Vi skulle ha den beste treneren, og den beste treneren vi kan tenke oss er Marinko. Han setter veldig høyre krav til oss spillere, og syr ikke puter under armene på oss. Dessuten satser han på en rask håndball, og det er slik vi jentene øsnker å spille, sier Randi Gustad.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten