Gå til sidens hovedinnhold

NIF slapp med skrekken

Gjestene Stabæk ble snytt for seiersmålet i sluttsekundene, og derfor berget Nordstrand 21-21 i en meget slurvete håndballkamp.

Nordstrand: For Stabæks Iselin Klev skulle ha absolutt ha fått godkjent sin scoring fem sekunder før slutt. Med NIFs Kine Kristiansen på slep scoret Klev fra ti meter, men dommerne blåste for fire skritt på Klev.

Isteden ble det frikast til Stabæk, og direkte rødt kort til Kristiansen.

Vi skulle selvfølgelig hatt mål isteden for rødt kort når det er igjen fem sekunder av kampen, sier Stabaks toppscorer, Linn Jørum Sulland.

Men dommerduoen fra Bergen var av en helt annen oppfatning.

Det er ikke lov å dømme mål når en spiller tar fire skritt, sier bergenserne.

Da har de i så fall lukket øynene godt igjen under alle mesterskap, for der scores det mål i hytt og vær både etter skritt og tramp så lenge man blir taklet.

Næss scoret

Unge Karoline Næss (19) ble NIFs redning i sluttminuttene. Hun scoret de to siste målene for hjemmelaget, og 21-21 scoringen kom med ett minutt igjen å spille.

Moro å score, og få en del spilletid. Men jeg er ikke så fornøyd med kampen. Synes det ble litt for mye stang ut, sier Karoline.

Og det ble det stort sett for alle spillerne. Angrepsspillet var svakt begge veier, og kontringene som er disse to lagenes styrke endte i slurv og rot nesten hver eneste gang.

Jeg synes vi spiller så sakte, for mye har jo mye bedre tempo enn det vi viste her. Men vi mangler Sara Trier Jacobsen, og hun er veldig flink til å dra opp tempo, sier Camilla Tyldum.

Hun var en av få utespillere på hjemmelaget som var brukbar, men Camilla får sjelden så mye spilletid.

Burde vunnet

Etter tre seire på rappen mot Selbu, Gjerpen og Bjørnar - så burde NIF har kronet det med den fjerde strake mot Stabæk.

Vi skyter alt for dårlig, for Stabæks keeper er egentlig ikke så bra, sier Camilla.

For etter at Stabæks førstekeeper Tonje Arnesen flyttet til Canada, så sliter bæringene litt på keeperplassen. Men mot NIF var keeperen meget bra, og det samme var hjemmelagets sisteskanse Vibeke Nordli.

Ellers var det så som så.

Vi bør slå Stabæk fordi vi er et mye bedre lag, men jeg synes vi var veldig lite ballsikre i denne kampen her, sier Camilla Tyldum.

Det har hun helt rett i.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser