Gå til sidens hovedinnhold

NIFs Jørum Sulland: – Vi skal overleve

Nordstrand fikk det som ventet tøft hjemme mot Storhamar og tapte til slutt med hele ni mål.

NORDSTRAND: Hjemmelaget Nordstrand gikk på sitt niende tap for sesongen da Storhamar seiret med 21-30 foran 302 tilskuere i Nordstrandshallen søndag.

Et skuffende resultat for klubben som per tiden innehar 10. plassen i kvinnenes Postenliga.

Ekstra skuffende må det ha føltes for hjemmelaget da Storhamar i tillegg stilte til start med et sterkt redusert mannskap grunnet sykdom og skader.

– Det er ekstra surt ja, men i dag er vi rett og slett ikke bedre. Vi har så mye mer å gå på, men det går for sakte med oss – tempoet vårt er for lavt, sier Randi Jørum Sulland til Nordstrands Blad.

Fortsatt optimisme

Selv om det resultatmessig ikke går på skinner for Nordstrand for tiden – så lever optimismen i beste velgående for Jørum Sulland & Co.

– Alt er heldigvis opp til oss selv og vi skal overleve i Postenligaen, det er ikke snakk om å rykke ned. Vi er fortsatt optimistiske og vi jobber hardt hver eneste dag for klare denne oppgaven, fortsetter Jørum Sulland med et lite smil.

Må sette sjansene

I søndagens oppgjør var Storhamar best gjennom hele kampen, mest fordi laget evnet å omsette sjansene sine til mål – det samme kan ikke sies om Nordstrand. Laget brant det ene skuddet etter det andre og de personlige feilene var også meget fremtredende.

Det positive er jo at laget tross alt kommer til alle disse sjansene – nå må det hele bare justeres noen knepp – og først da tror vi at Randi Jørum Sulland får rett i sin påstand om at laget ikke rykker ned denne sesongen.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?